رضیم
رضیم
چرا کتلت خمیر می شود؟ (2 نکته ساده)

چرا کتلت خمیر می شود؟ (2 نکته ساده)

چرا کتلت خمیر می شود؟

آشنایی با طرز تهیه کتلت

کتلت غذایی خوشمزه و لذیذ است که می توان آن را در میهمانی ها کنار غذا های دیگر سرو، و یا به تنهایی در وعده شام سرو نمود. این غذا را اگر به طور صحیح و با مواد مناسب و مرغوب تهیه کنید، اعضای خانواده از خوردن آن لذت خواهند برد.

در این مقاله طرز تهیه کتلت را ذکر می کنیم. همچنین نکات و ریزه کاری های که به خوشمزه و خمیر نشدن آن به ما کمک می کند، را یاد آور می شویم.

برای تهیه کتلت ابتدا سیب زمینی را رنده ریز کرده و آب آن ها را گرفته و در ظرفی نسبتا  بزرگ می ریزیم تا بقیه مواد را در آن ریخته و هم بزنیم. سپس یک پیاز را رنده کرده آب آن را کاملا گرفته و به ظرف حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم.

حالا به اندازه یک دوم مواد، گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم همه این مواد را خوب مخلوط می کنیم. سپس یک عدد تخم مرغ در آن ریخته، خوب هم می زنیم تا مواد یکدست شود. حالا مقداری آرد نخودچی یا پودر سوخاری، کمی ادویه جات معطر ریخته و مخلوط کنید. سپس روی ظرف را با سلفون پوشانده و به مدت یک یا دو ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند، اصطلاحاً خودش را بگیرد. سپس از یخچال خارج کرده و به اندازه دلخواه از مواد بر می داریم و در روغن داغ سرخ می کنیم.

دلایل خمیر شدن کتلت

یکی از دلایلی که باعث می شود کتلت خمیر شود، این است که موقع قالب زدن یا شکل دادن به غذا اندازه آن ها، نباید خیلی ضخیم باشد. این امر موجب مغز پخت نشدن و خمیر شدن آن می گردد. دیگر این که اگر بیش از اندازه پودر سوخاری یا آرد نخودچی، به مایه بزنیم باعث خمیر شدن غذا می شود.

همچنین از دیگر علت های خمیر شدن این غذا این است، که آب سیب زمینی و پیاز را کاملا نگرفته باشیم. این امر خود موجب شل شدن مواد و حتی وا رفتن کتلت، هنگام سرخ کردن می شود. همچنین حرارت اجاق گاز در هنگام سرخ کردن نباید خیلی کم باشد، در نتیجه منجر به خامی و خمیر شدن آن می گردد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی