رضیم
رضیم
چرا کتلت جمع می شود؟ (2 نکته ساده)

چرا کتلت جمع می شود؟ (2 نکته ساده)

چرا کتلت جمع می شود؟

آشنایی با طرز تهیه

کتلت غذایی خوشمزه و پر طرفدار است که در کشور ما با روش ها و دستور پخت های مختلف تهیه می شود. پایه و اساس مواد این غذا در اکثر استان ها و اقوام، سیب زمینی، پیاز، گوشت چرخ کرده و ادویه می باشد. برای تهیه کتلت خوشمزه لازم است که حتما تناسب مواد اولیه با یکدیگر رعایت شود، تا این غذا به بهترین شکل ممکن طبخ گردد. در این مقاله تلاش کردیم که برخی از ترفند های خوشمزه شدن این غذا را آموزش دهیم.

ترفند های جمع نشدن کتلت

یکی از دلایل جمع شدن کتلت بستگی به انتخاب نوع گوشت و مقدار آن و به کار بردن مواد مرغوب و با کیفیت دارد. پس هر چه ما در انتخاب این مواد دقت لازم را داشته باشیم، کمتر هنگام طبخ آن دچار مشکل خواهیم شد.

کتلت از ترکیب سیب زمینی، پیاز، گوشت چرخ کرده گوسفندی و حتی سویا، به همراه ادویه جات تهیه می شود. هنگام تهیه مواد این غذا از آرد سوخاری و تخم مرغ نیز می توان استفاده کرد. در این مقاله چند نکته مهم را یادآور می شویم تا کتلت های طبخ شده خوشمزه و لذیذ با ظاهری مناسب باشد.

ابتد ا سیب زمینی رنده شده را به خوبی آب آن را جدا کنید و همچنین پیاز را رنده کرده و مانند سیب زمینی
آب آن را بگیرید. این امر از وا رفتن و شل شدن مواد جلوگیری می کند. سپس گوشت چرخ کرده گوسفندی یا گوساله را که چربی آن در حدود 20 درصد می باشد را به این مواد اضافه می کنیم. این مخلوط را به خوبی ورز می دهیم.

مهم ترین نکته در تهیه این مواد، این است که اگر هنگام تهیه گوشت چرخ کرده از درصد چربی زیاد استفاده کنیم، هنگام سرخ کردن غذا، حتما کتلت ها جمع می شوند. همچنین به اندازه یک الی دو قاشق پودر آرد سوخاری یا پودر نان خشک هنگام تهیه مواد این غذا اضافه می کنیم، که باعث انسجام این مواد می شود. اما باید در مقدار مصرف آن احتیاط کنیم، چون در صورت زیاده روی در اضافه کردن پودر سوخاری امکان سفت شدن غذا وجود دارد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی