رضیم
رضیم
برای پوک شدن کتلت چه کنیم؟ (2 نکته ساده)

برای پوک شدن کتلت چه کنیم؟ (2 نکته ساده)

برای پوک شدن کتلت چه کنیم؟

نکات طرز تهیه کتلت

کتلت از غذا های محبوب و مورد علاقه بسیاری از مردم کشورمان است. می توان کتلت را در دسته غذا هایی که معمولا با انواع نان سرو می شود، قرار داد. اگر مواد کتلت مرغوب و با کیفیت باشد، کتلت های ترد و خوشمزه ایی خواهیم داشت، که از خوردن آن ها لذت می بریم. حال برای آنکه کتلت های ما پوک و ترد باشد باید مواردی را رعایت کنیم، که در این مقاله به تعدادی از آن ها اشاره می کنیم.

مواد تشکیل دهنده کتلت سیب زمینی و پیاز رنده شده همراه با گوشت چرخ کرده تازه گوسفندی و ادویه جات معطر می باشد. ابتدا سیب زمینی ها رو پوست کنده،  با رنده ریز آن ها را رنده میکنیم، سپس آب سیب زمینی را کاملا گرفته و مرحله بعد، پیاز را رنده می کنیم، مانند سیب زمینی آب آن را گرفته و با هم مخلوط می کنیم. حال گوشت چرخ کرده را به مواد رنده شده اضافه می کنیم. در این مرحله باید از ادویه هایی که مناسب با ذائقه ما است استفاده کنیم.  مقداری آرد سوخاری با آرد نخودچی و یا نان خشک شده و پودر شده به آن اضافه می کنیم. سپس همه این مواد را خوب ورز می دهیم.

ترفند های پوک شدن کتلت

لازم به ذکر است که ترفندهایی برای پوک شدن کتلت وجود دارد که حال به مواردی از آن ها اشاره می کنیم. یکی از این موارد این است که مقدار گوشت، از مواد کتلت که شامل سیب زمینی و پیاز رنده شده است، نباید خیلی بیشتر باشد، به این دلیل که کتلت ما را سفت خواهد کرد.

ترفند دیگر برای پوک و ترد شدن کتلت، اضافه کردن مقدار مناسبی از آرد نخودچی یا آرد سوخاری است. راز دیگر پوک شدن کتلت، اضافه کردن یک یا دو عدد تخم مرغ به مواد کتلت می باشد،  همچنین مواد را به خوبی با یکدیگر ورز دهیم تا منسجم و یکدست شود.

در نهایت از توضیحات داده شده در این مقاله به این نتیجه میرسیم، که برای پوک و ترد شدن کتلت، باید مقدار مناسب گوشت، و همچنین مقدار تخم مرغ برای تهیه مواد کتلت رعایت گردد. همچنین زمان استراحت مواد کتلت در یخچال رابطه مستقیمی با پوک شدن آن دارد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی