رضیم
رضیم
چه سبزی باعث تلخی قورمه سبزی میشود ؟ (2 نکته ساده)

چه سبزی باعث تلخی قورمه سبزی میشود ؟ (2 نکته ساده)

چه سبزی باعث تلخی قورمه سبزی میشود

قورمه سبزی از آن دست غذا ها است که در هر خانه طرفداران خودش را دارد. پخت این غذا فوت و فن مخصوص به خود را دارد. برای جلوگیری از تلخ شدن خورشت قورمه سبزی خود باید چندین نکته را بدانید. این مقاله را با دقت مطالعه کنید.

علل تلخ شدن خورشت سبزی

افزودن لیمو عمانی به قورمه سبزی باعث ترش شدن و خوشمزه تر شدن غذا می شود ولی باید در اضافه کردن آن دقت کرد. زیرا اگر دانه های لیمو عمانی را در نیاورید سبب تلخی خورشت می شود. بهتر است که دانه های آن را دراورده و لیمو را پودر کرده و در انتها به خورشت اضافه کنید.

تفت دادن بیش از حد پیاز نیز در تلخ شدن خورشت نقش دارد.

می دانیم که هر چه سبزی قورمه بیشتر تفت داده شود و رنگش تیره تر شود باعث خوشمزگی غذا می شود اما باید بدانید که زیاده روی در سرخ کردن سبزی ها باعث تلخی آن ها می شود.

سبزی شنبلیله از آن دست سبزی ها است که زیادی اش مضر است زیرا عامل دیگر تلخ شدن خورشت قورمه سبزی استفاده زیادی از این سبزی است. سعی کنید این سبزی را زیاد تفت ندهید. برخی خانم ها خشک شده این سبزی را در انتها به اندازه‌ی یک قاشق چای خوری به خورشت شان اضافه می کنند.

روش های رفع تلخی خورشت

اگر تلخی خورشت شما به خاطر شنبلیله است می توانید کمی گشنیز و اسفناج سرخ شده به خورشت بیفزایید. این سبزی ها به خاطر طعم شیرینی که دارند باعث رفع تلخی خورشت می شوند.

می توانید سیب زمینی را چند تکه کرده و به خورشت خود اضافه کنید با این کار طعم خورشت شما متعادل می شود زیرا سیب زمینی تندی، شوری، ترشی و تلخی را به خود جذب می کند. سیب زمینی ها را قبل از له شدن از خورشت خارج کنید.

آب نارنج و آبغوره در رفع تلخی و تندی و شوری غذا نقش دارند. حواستان باشد در استفاده از آن ها زیاده روی نکنید.

استفاده از رب گوجه فرنگی نیز مناسب است. می توانید یک قاشق غذا خوری رب به خورشت خود اضافه کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی