رضیم
رضیم
چطور از قالب فلافل استفاده کنیم ؟ (2 نکته ساده)

چطور از قالب فلافل استفاده کنیم ؟ (2 نکته ساده)

چطور از قالب فلافل استفاده کنیم

فلافل یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین غذا های آبادان است. همانطور که می دانید این غذای آبادانی بسیار معروف است. شما می توانید با رعایت کردن یک سری نکات، غذای معروف آبادانی را در منزل تهیه کنید. دستور پخت آن بسیار راحت است. توجه کنید یکی از مهمترین قسمت های تهیه این غذای خوشمزه، نحوه قالب زدن مواد آن است. در ادامه با ما همراه باشید تا برای شما دستور پخت غذای معروف آبادانی را به همراه چگونگی قالب زنی آن توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه فلافل آبادانی

نخود                                    ۱ کیلوگرم

جعفری خشک               ۲ قاشق غذا خوری

پودر پیاز                      ۲ قاشق غذا خوری

پودر سیر                      ۲ قاشق غذا خوری

پودر فلفل قرمز               ۲ قاشق غذا خوری

نمک                                    به مقدار لازم

ادویه مخصوص             ۲ قاشق غذا خوری

آرد نخودچی                          یک پیمانه

دستور پخت فلافل آبادانی

ابتدا نخود ها را به مدت 48 است خیس می کنید.

بعد از این مرحله نخود ها را به همراه جعفری خشک داخل چرخ گوشت بریزید.

در مرحله بعد نخود های چرخ کرده را داخل یک کاسه گود ریخته و ادویه ها را به همراه پودر پیاز و پودر سیر به نخود ها اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. سپس آرد نخودچی را به مواد اضافه و به خوبی مخلوط کنید.

در نهایت مواد آماده شده را به مدت یک الی دو ساعت داخل یخچال قرار دهید.

نحوه قالب زنی مواد

بعد از گذشت یکی الی دو ساعت مواد را از داخل یخچال بیرون بیاورید. سپس یک کاغذ روغنی تمیز را به روی میز پهن کنید. در این قسمت قالب فلافل را برداشته و مقداری به درون قالب آرد بزنید، این کار باعث می شود تا مواد به قالب نچسبند و به راحتی جدا شوند. بعد از آغشته کردن قالب به آرد، با قاشق مقداری از مواد را برداشته و داخل قالب بریزید. در نهایت با فشار دادن گیره ای که کنار قالب است، هر قرص فلافل را به روی کاغذ روغنی قرار می دهیم.

به همین راحتی قرص های فلافل شما آماده سرخ کردن است.

سخن آخر

با انجام مراحل بالا می توانید برای خود و اطرافیان فلافل خوشمزه اصیل آبادانی را درست کنید و نوش جان کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

  1. سلام، ما بجای آرد نخود چی باقلای خشک، استفاده میکنیم، دوبرابر نخود یک برابر باقلای خشک باهمدیگر در آب 48 ساعت می‌گذاریم،،، وبعد طبق دستور فوق عمل می‌کنیم،،، این فلافل اصلی آبادانی است،،، نوش جان،،،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی