رضیم
رضیم
چه کار کنیم خیار شور له نشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چه کار کنیم خیار شور له نشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چه کار کنیم خیار شور له نشود ؟

یکی از مهمترین دلایل نرم شدن خیار شور این است که از نمک به اندازه استفاده نمی کنید. نمک یکی از مهمترین موادی می باشد که از رشد باکتری های ظرف خیارشور جلوگیری می کند. بنابراین باید اندازه نمک و آب را با یکدیگر مطابقت دهید تا خیارها نرم نشوند. در حالت استاندارد نیاز است که برای هر 12 لیوان آب از 7 قاشق نمک استفاده نمایید. این مسئله که نمک به طور کامل درون آب حل شود بسیار مهم است. آب را بجوشانید و سپس نمک را درون آب حل نمایید. بسیاری از افراد نمک را روی خیارها می ریزند که این اقدام اشتباه می باشد.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

استفاده از آب شیر برای درست کردن خیار شور

یکی از دلایلی که موجب نرم شدن خیار شور می شود استفاده از آب شیر می باشد. بسیاری از افراد آب شیر را برای درست کردن خیارشور استفاده می کنند. آب شیر، کلر دارد و برای درست کردن ترشیجات گزینه مناسبی نمی باشد. فعالیت میکروب ها درون خیارشور با استفاده از آب شیر چندین برابر می شود. آب مورد استفاده برای درست کردن خیارشور باید ولرم باشد. آب مورد نیاز را بر اساس تعداد خیارها بجوشانید و سپس نمک را درون آب حل نمایید. اگر می خواهید خیارشورها ترد و خوشمزه شوند باید از آب جوشیده که نمک درون آن حل شده است استفاده کنید.

استفاده از سبزیجات و خیار تازه برای درست کردن خیار شور

استفاده از سبزیجات و خیار تازه یکی از مهمترین نکاتی است که برای جلوگیری از نرم شدن خیار شور باید به آن دقت داشته باشید. سبزی های زیادی برای درست کردن خیارشور مورد استفاده قرار می گیرند. هر یک از سبزی های مورد استفاده برای تهیه خیارشور باید بوی خوبی داشته باشند. خیارهایی که قلمی و بوته ای هستند را باید برای تهیه خیارشور استفاده نمایید. دقت داشته باشید که از خیارهای گلخانه ای نباید برای درست کردن خیارشور استفاده کنید. خیارهایی که گلخانه ای هستند به خوبی درون سرکه حل نمی شوند. هر یک از نکاتی که مربوط به درست کردن خیارشور ترد و خوشمزه می باشد را باید یاد بگیرید و بر اساس آن نکات خیارها را ترشی بیندازید.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی