رضیم
رضیم
چرا کتلت مرغ وا میره ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا کتلت مرغ وا میره ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا کتلت مرغ وا میره ؟

یکی از مهمترین مشکلاتی که زمان پخت کتلت مرغ با آن مواجه می ‌شوید وا رفتن کتلت است. دلایل زیادی موجب وا رفتن کتلت می گردد که هر یک از این دلایل را باید بشناسید. با شناخت دلایل وا رفتن کتلت بدون شک می توانید کتلت خوشمزه و لذیذی را آماده کنید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

دلایل اصلی وا رفتن کتلت مرغ

یکی از مهمترین دلایلی که موجب وا رفتن کتلت مرغ می شود کم بودن تخم مرغ است. در صورتی که احساس می کنید کمتر از یک عدد تخم مرغ را درون مواد به کار برده اید بهتر است زرده را جدا کرده و سفیده تخم مرغ را به مواد کتلت اضافه نمایید. در واقع تخم مرغ یکی از مهمترین موادی است که برای تهیه کتلت استفاده می شود. تعداد تخم مرغ را باید بر اساس حجم مواد کتلت بررسی کنید و سپس از تعداد مناسب تخم مرغ استفاده نمایید.

یکی دیگر از دلایلی که موجب وا رفتن کتلت مرغ می شود این است که بیش از اندازه گوشت مرغ را مورد استفاده قرار دهید. اگر تمامی غذاهای گوشتی به طور کامل ورز داده شوند آنها وا نمی روند. در صورتی که شما مقدار مناسبی از گوشت مرغ را برای تهیه کتلت استفاده کنید و آن را به خوبی ورز دهید کتلت، بافت منسجم و مناسبی خواهد داشت. پس از اینکه مواد کتلت را آماده کردید باید مواد را حدود یک ساعت درون یخچال قرار دهید. با این اقدام می توانید به بافت کتلت شکل مناسبی ببخشید.

آبکی بودن کتلت مرغ و وا رفتن آن

یکی دیگر از دلایلی که موجب وا رفتن کتلت مرغ می شود این است که مواد کتلت بیش از اندازه آبکی باشد. ابتدا باید به خوبی اندازه موادی که برای تهیه کتلت استفاده می کنید را بررسی نمایید. شما می ‌توانید آب پیاز را بگیرید تا مواد کتلت شل و آبکی نشود. در صورتی که از پودر سوخاری و آرد نخودچی برای تهیه کتلت استفاده کنید مواد شما بافت مناسبی خواهند داشت. توجه داشته باشید که برای تهیه کتلت خوشمزه باید از مواد با کیفیت و موادی که اندازه شان با یکدیگر هماهنگ است استفاده کنید. در این صورت کتلت وا نمی رود و سفت نمی شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *