رضیم
رضیم
برای خوشمزه شدن کتلت چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)

برای خوشمزه شدن کتلت چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)

برای خوشمزه شدن کتلت چه کنیم ؟

آشنایی با طرز تهیه کتلت

کتلت یک غذا خوشمزه و لذیذی است که اگر هرآشپزی بخواهد، خیلی سریع خوراکی خوشمزه فراهم کند، یکی از مواردی که حتما اقدام به پخت آن خواهد کرد، کتلت است. حال لازم به ذکر است برای خوشمزه شدن کتلت نکاتی را در نظر بگیریم، که در این مقاله سعی می کنیم مواردی از آن ها را بیان کنیم.

یکی از نکاتی که هنگام تهیه کتلت بهتر است رعایت شود، گرفتن آب سیب زمینی و پیاز رنده شده است. این عمل باعث می شود که بعد از سرخ شدن، کتلت ترد و خوشمزه شود. همچنین برای خوشمزه تر شدن کتلت باید از گوشت چرخکرده تازه و مرغوب استفاده کرد.

لازم به ذکر است برای بالا بردن چسبندگی مواد کتلت و بالا رفتن کیفیت آن، بهتر است مقداری آرد سوخاری یا حتی نان خشک پودر شده به آن اضافه نمایید. سپس مواد را خوب ورز داده تا به چسبندگی مطلوب برسید.

همچنین برای تهیه کتلت خوشمزه، می توان از ادویه های مختلف بهره برد. یک نکته مهم هنگام استفاده از ادویه در مواد کتلت، این است که حتما باید از ادویه های تازه استفاده نمایید. به این دلیل که عطر و طعم بهتری به غذا خواهند داد. همچنین اضافه کردن مقداری زعفران آب شده، رنگ مزه کتلت شما را دلپذیر تر خواهد کرد.

ترفند های خوشمزه تر شدن کتلت

لازم به ذکر است که بعد از تهیه مواد کتلت بهتر است آن را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال استراحت دهید، تا عطر و طعم ادویه و پیاز، اصطلاحا به خورد گوشت، و سیب زمینی برود. با این ترفند طعم و کیفیت کتلت شما بهتر خواهد شد. اگر به جای گوشت چرخکرده از مرغ در تهیه کتلت استفاده می کنید، می توانید مقداری آب مرغ برای بهتر شدن طعم غذا به آن اضافه کنید.

همچنین برای انسجام بهتر و زیبا تر شدن شکل ظاهری کتلت حین سرخ شدن، می توان با توجه به مقدار مواد یک یا دو عدد تخم مرغ به آن اضافه کرد، تا مواد زمان سرخ شدن وا نرود.

به طور کلی اگر مواردی که در این مقاله ذکر شد، هنگام تهیه مواد کتلت رعایت گردد، در نهایت به شما کتلتی ترد، خوشمزه و با ظاهر شکیل خواهد داد.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی