رضیم
رضیم
چرا رنگ آش رشته تیره میشود؟ (2 نکته ساده)

چرا رنگ آش رشته تیره میشود؟ (2 نکته ساده)

چرا رنگ آش رشته تیره میشود؟

آش یک غذای به ظاهر ساده است. اما برای پخت آن باید زمان زیادی صرف کرد. از بین تمام آش ها، آش رشته محبوب ترین بین آن ها است. که با موادی مثل سبزی، رشته، حبوبات و… آماده و طبخ می شود. این آش غذای مناسبی برای افطار و ماه رمضان است. در شهر های مختلف نیز به روش های گوناگونی پخته می شود. اگر یکسری نکات را در پخت آش  رعایت نکنید ممکن است مشکلی مانند تیره شدن آش به وجود بیاید. در ادامه این مطلب کار هایی که باعث تیره شدن آش رشته می شود را با هم بررسی خواهیم کرد. با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

علت تیره شدن آش رشته

  • جدا نپختن حبوبات آش رشته: نخود، لوبیا و عدس را باید جداگانه یک بار پخته و بعد به آش اضافه کرد. اگر این کار را انجام ندهید، آش تان تیره خواهد شد. مخصوصا عدس که عامل اصلی تیره شدن آش است.
  • اضافه بودن سبزیجات: برای تهیه آش از سبزیجاتی همچون جعفری، گشنیز، تره، شوید و اسفناج استفاده می شود. حتما از سبزی تازه استفاده کنید تا آش شما عطر و طعم خوبی داشته باشد. سبزی ها را به اندازه کافی و مناسب اضافه کنید، اگر مقدار بیش از اندازه باشد آش شما را تیره میکند. برای پخت آش برای 10 نفر حدودا به یک کیلو سبزی احتیاج داریم.
  • استفاده بیش از اندازه از زردچوبه: استفاده زیاد از زردچوبه، باعث تیرگی و تلخی آش می شود. و برای اضافه کردن آن را به صورت مستقیم داخل آش نریزید. با پیاز تف دهید و بعد به آش اضافه کنید.
  • گذاشتن در قابلمه: این روش را کدبانو ها پیشنهاد داده اند. پس اگر می خواهید آش رشته تان تیره نشود، در قابلمه را باز بگذارید.

نکته طلایی

اگر میخواهید آش رشته شما زبانزد همه باشد، حتما این نکته مهم را انجام دهید. هنگام ریختن سبزی درون آش، پیاز داغ فراوان با ادویه زردچوبه و رب تفت دهید و به آش اضافه کنید. صبر کنید تا سبزی به خوبی جا بیفتد و بعد نعنا داغ و فلفل سیاه را تف داده و به آن اضافه کنید. مطمئن باشید به آش دلخواه تان خواهید رسید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی