رضیم
رضیم
چرا دلمه برگ مو باز میشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا دلمه برگ مو باز میشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا دلمه برگ مو باز میشود ؟

بسیاری از افراد بعد از پخت دلمه برگ مو متوجه می ‌شوند که غذایشان وا رفته است. دلیل اصلی وا رفتن این غذا مربوط به این است که شما بیش از اندازه آب به آن اضافه کرده اید. اگر می خواهید غذایتان خوشمزه شود و بافت منسجم می داشته باشد به هیچ عنوان نباید آب زیادی را به آن اضافه کنید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

پخت دلمه با بافت منسجم

دلمه برگ مو عنوان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که افراد زیادی به آن علاقه دارند. اگر شما روش پخت صحیح و اصولی این غذا را ندارید نمی توانید آن را به خوبی بپذیرید. هر یک از مواد اولیه که برای پخت این غذا ضروری است را باید آماده کنید و با یکدیگر ترکیب نمایید. تمامی مواد را به خوبی ورز دهید تا با یکدیگر مخلوط شوند. یکی از مهمترین نکاتی که جهت پخت این غذا اهمیت دارد ترکیب اصولی مواد غذایی است. تمامی مواد غذایی که جهت پخت این غذا مورد استفاده قرار می گیرند باید به خوبی پخته شوند. اگر مواد غذایی پخته نشوند امکان دارد درون برگ های مو قرار نگیرند و برگ ها وا بروند.

مقدار آب مورد نیاز برای پخت دلمه برگ مو

یکی از مهمترین نکاتی که جهت پخت دلمه برگ مو باید به آن دقت داشته باشید این است که مقدار آب اندازه ای درون غذا بریزد.  بعد از قرار دادن غذا درون قابلمه مقداری آب و روغن را با یکدیگر ترکیب کنیم و در کف قابلمه بریزید. این مسئله که مقدار روغن و آب مناسب باشد و بیش از اندازه آب را در کف قابلمه نریزید بسیار مهم خواهد بود. برخی از افراد اشتباه می ‌کنند و آب زیاد درون قابلمه می ریزند.

نحوه پخت دلمه

دلمه برگ مو از جمله غذاهایی است که باید به خوبی دم بکشد، بنابراین آب زیادی را درون این غذا نریزید. آشپز هایی که حرفه ای هستند به طور کامل می‌ دانند که باید این غذا را با چه ماده ای بپزند تا خوشمزه شود. آشپزهای حرفه ای زیادی، برگ مو ها را در کف قابلمه می چینند تا غذا شکل بهتری داشته باشد. برگ موهای کف قابلمه رطوبت را جذب می کنند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی