رضیم
رضیم
برای پف نان چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)

برای پف نان چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)

برای پف نان چه باید کرد ؟

پختن نان برای بسیاری از افراد لذت بخش می باشد. افراد برای اینکه پف نان را افزایش دهند باید روش های اصولی پخت نان را به خوبی بشناسند اگر می خواهید نان خوشمزه ای را با روش ساده آماده کنید باید به برخی از نکات کلیدی دقت داشته باشید. برخی از مهمترین نکات کلیدی که جهت افزایش پف انواع نان اهمیت دارند را می‌ خواهیم در این مطلب برای شما توضیح دهیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

توجه به کیفیت مواد اولیه نان

یکی از مهمترین نکاتی که برای افزایش پف نان اهمیت دارد این است که به کیفیت مواد اولیه دقت داشته باشید. زمانی که می خواهید نان بپزید ابتدا مواد اولیه را از نظر کیفیت بررسی کنید. این مسئله فرقی نمی‌ کند که شما چه نوع نانی را تهیه می کنید، بلکه مهم است از کیفیت مواد اولیه اطمینان حاصل نمایید. آرد به عنوان مهمترین ماده اولیه است که در تهیه نان استفاده می شود. استفاده از آرد سبوس دار کمک می کند که نان شما پف دار گردد. به هیچ عنوان نباید از آرد شیرینی پزی در تهیه نان استفاده نمایید.

روش های برای افزایش پف نان

اگر می خواهید پف نان بیشتر شود می توانید از روغن حیوانی استفاده نمایید. استفاده از خمیر مایه با کیفیت یکی دیگر از نکاتی است که برای پخت نان اهمیت دارد. توجه به تاریخ تولید و انقضای خمیر می باشد اهمیت زیادی دارد. برای تولید خمیر مایه، جوش شیرین گزینه مناسبی نمی باشد. خمیر مایه های خشک با مقدار کافی آب تولید می گردند.

استفاده از شیر و آب یکی از مهم ترین نکاتی است که برای پف نان باید به آن دقت داشته باشیم. مایعی که به خمیر اضافه می کنید مهم ترین عاملی است که موجب نرمی خمیر و پف خمیر می گردد. توجه داشته باشید که میزان شیر و آب استفاده شده برای تهیه خمیر باید متناسب با طرز تهیه نان باشد. دمای فر را متناسب تنظیم نمایید تا  نان شما به خوبی پف کند. برای پف کردن نان می توانید از نمک استفاده نمایید. البته دقت داشته باشید که میزان کمی از نمک را باید به نان اضافه کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی