رضیم
رضیم
چه موقع برنج را آبکش کنیم؟ (5 نکته مهم)

چه موقع برنج را آبکش کنیم؟ (5 نکته مهم)

چه موقع برنج را آبکش کنیم؟

به صورت کلی در بین ایرانیان پخت برنج به دو صورت کته و آبکش است، برنج آبکش برای مجالس و مهمانی ها ظاهری بهتر و پختی بدون دغدغه دارد، حال در این ادامه ترفند های پخت برنج آبکش را بازگو میکنیم. برای دیدن تمام دستور پخت چلوها به صفحه ی مربوطه مراجعه کنید.

۱_اولین مورد که میتوان با آن زمان آبکش کردن برنج را بدون در نظر گرفتن نوع و دیگر خصوصیات برنج تعیین کرد این است که چند دانه برنج در زمان جوشیدن برداشته و با دست یا دندان آن ها را فشار داده اگر لایه رویی نرم و مغز برنج کمی سفت بود برنج آماده آبکش شدن است.

۲_اینکه چقدر برنج را از قبل خیسانده اید در زمان جوشاندن و آبکشی برنج تاثیر دارد، برنجی که ۴ ساعت آن را خیسانده اید معمولا به ۱۰ دقیقه جوشاندن نیاز دارد اما برنجی که نیم ساعت قبل از جوشاندن خیسانده اید را بعد ۱۵ تا ۲۰ دقیقه باید آبکشی کنید.

۳_برنج ایرانی و محلی برعکس برنج های خارجی نیاز کمتری به جوشاندن دارند و باید زودتر آن ها را آبکشی کنید اما برنج های خارجی سفت و خشک تر هستند همچنین نیاز به زمان برای قد کشیدن در زمان جوشاندن دارند، به طور معمول برنج ایرانی از قبل خیسانده شده را بعد از ۸ تا ۱۰ دقیقه آبکشی کنید و برنج خارجی را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آبکشی کنید .

۴_به کهنه و تازه بودن برنج نیز دقت کنید، برنج کهنه را دیرتر و برنج تازه را زودتر باید آبکشی کنید زیرا برنج تازه خود رطوبت دارد و خشک نیست، اگر زیاد بجوشد و دیر آبکش شود خراب و شفته میشود.

۵_در مورد تغییرات ظاهری برای آبکش کردن برنج میتوان به تغییر قد و اندازه برنج و به روی آب آمدن برنج اشاره کرد ، که در این زمان برنج شما آماده آبکشی و دم دادن است.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی