برنج مناسب شله زرد چیست؟
شله زرد یکی از دسرهای است که طرفدار زیادی دارد و در ماه های خاص سال بیشتر پخت میشود و ظاهر و خوشمزگی آن بسیار اهمیت دارد و پاسخ کلی به این سوال که چه نوع برنجی مناسب پخت شله زرد است؟برنج نیم دانه است و ما در این مقاله به صورت کامل به شما بهترین نوع و مناسب ترین مدل برنج را برای طرز تهیه شله زرد معرفی میکنیم.
۱_انتخاب برنج و پخت شله زرد دقیقا برعکس پلوی مجلسی است و باید بلعکس آن انتخاب و بپزید، به این صورت که برنج سالم مناسب نیست و برنج نیم دانه میتواند بهترین انتخاب برای شما باشد زیرا بعد از پخت له شده و لعاب میدهد.
۲_انتخاب برنج کهنه و نو بسیار مهم است زیرا برنج تازه لعاب ندارد و ری نمی دهد همچنین به علت وجود رطوبت در مغز برنج آب زیادی جذب نمی کند.اما برنج کهنه آب بیشتری به خود جذب کرده ، جا افتاده و خوشمزه تر می شود ، برنج ری می دهد و حجم برنج آن بیشتر میشود.
۳_ از لحاظ اقتصادی برنج نیم دانه به صرفه تر از برنج کامل است و برای پخت حجم بالای شله زرد مناسب و مقرون به صرفه است.
۴_ برنج ایرانی یا خارجی؟ برنج ایرانی نیم دانه محلی، بهترین انتخاب برای پخت شله زرد است زیرا عطر و طعمی بینظیر به برنج داده و لعاب شله زرد افزایش و ظاهر بهتری به خود می گیرد.
۵_اگر می خواهید برای پخت شله زرد از برنج نیم دانه استفاده نکنید و برنج کامل استفاده کنید، برنج را ۲۴ ساعت بخیسانید و سپس آبکش کنید و و در نور آفتاب بر روی پارچه پهن کنید تا شکننده شوند سپس با دست بسایید تا خورد شوند و حالت برنج نیم دانه بگیرند و اگر دوست داشتید برنج را بعد ۲۴ ساعت به همان شکل کامل بپزید مشکلی ندارد اما ظاهر شله زرد خراب شده و میزان ری و لعاب شله زرد شما کم می شود.
برای مشاهده انواع دستورپخت دسر به صفحه ی مربوطه مراجعه کنید.
خیلی خوب توضیح دادین مرسی🥰🥰😋
مرسی از توضیحات🙏🏻😊
عاااااااااااالی بود🙂😉
چقدر کامل توضیح دادین ممنونم😊😍
بسیار گویا و شفاف بیان کردید😉
عاااااااااااالی بود👍🏻