رضیم
رضیم
برنج مناسب شله زرد چیست؟ (5 راز مهم)

برنج مناسب شله زرد چیست؟ (5 راز مهم)

برنج مناسب شله زرد چیست؟

شله زرد یکی از دسرهای است که طرفدار زیادی دارد و در ماه های خاص سال بیشتر پخت میشود و ظاهر و خوشمزگی آن بسیار اهمیت دارد و پاسخ کلی به این سوال که چه نوع برنجی مناسب پخت شله زرد است؟برنج نیم دانه است و ما در این مقاله به صورت کامل به شما بهترین نوع و مناسب ترین مدل برنج را برای طرز تهیه شله زرد معرفی میکنیم.

۱_انتخاب برنج و پخت شله زرد دقیقا برعکس پلوی مجلسی است و باید بلعکس آن انتخاب و بپزید، به این صورت که برنج سالم مناسب نیست و برنج نیم دانه میتواند بهترین انتخاب برای شما باشد زیرا بعد از پخت له شده و لعاب میدهد.

۲_انتخاب برنج کهنه و نو بسیار مهم است زیرا برنج تازه لعاب ندارد و ری نمی دهد همچنین به علت وجود رطوبت در مغز برنج آب زیادی جذب نمی کند.اما برنج کهنه آب بیشتری به خود جذب کرده ، جا افتاده و خوشمزه تر می شود ، برنج ری می دهد و حجم برنج آن بیشتر میشود.

۳_ از لحاظ اقتصادی برنج نیم دانه به صرفه تر از برنج کامل است و برای پخت حجم بالای شله زرد مناسب و مقرون به صرفه است.

۴_ برنج ایرانی یا خارجی؟ برنج ایرانی نیم دانه محلی، بهترین انتخاب برای پخت شله زرد است زیرا عطر و طعمی بینظیر به برنج داده و لعاب شله زرد افزایش و ظاهر بهتری به خود می گیرد.

۵_اگر می خواهید برای پخت شله زرد از برنج نیم دانه استفاده نکنید و برنج کامل استفاده کنید، برنج را ۲۴ ساعت بخیسانید و سپس آبکش کنید و و در نور آفتاب بر روی پارچه پهن کنید تا شکننده شوند سپس با دست بسایید تا خورد شوند و حالت برنج نیم دانه بگیرند و اگر دوست داشتید برنج را بعد ۲۴ ساعت به همان شکل کامل بپزید مشکلی ندارد اما ظاهر شله زرد خراب شده و میزان ری و لعاب شله زرد شما کم می شود.

برای مشاهده انواع دستورپخت دسر به صفحه ی مربوطه مراجعه کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی