رضیم
رضیم
چطور مواد فلافل را فریز کنیم ؟ (2 نکته ساده)

چطور مواد فلافل را فریز کنیم ؟ (2 نکته ساده)

چطور مواد فلافل را فریز کنیم

فلافل غذای بسیار خوشمزه ای است که اکثر کدبانو ها این غذا را در منزل بسیار زیاد درست می کنند. بسیاری از افراد از اینکه هر سری نخود ها را به مدت 48 ساعت خیس کنند و سپس آن ها را چرخ کنند خسته می شوند. برای این کار یک راهکار ساده است که دیگر نیازی نیست هر سری دوباره نخود ها را چرخ کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا نحوه فریز کردن مواد فلافل را برای شما توضیح دهیم تا کار شما راحت تر شود.

چگونه فریز کردن مواد فلافل

برای اینکه هر سری که قصد درست کردن فلافل را دارید، راحت تر باشید، می توانید مواد را فریز کنید. این کار باعث صرفه جویی در زمان می شود و هر وقت عجله داشتید و نیاز به یک غذای سریع و نیمه آماده داشتید، مواد را از فریزر در بیارید و داخل روغن بریزید.

مراحل فریز کردن مواد فلافل به صورت زیر است:

مواد لازم:

 

  • در قدم اول به مدت 48 ساعت نخود ها را با آب سرد خیس کنید. دقت کنید که در این مدت چند بار آب نخود ها را عوض کنید.
  • در مرحله بعد سیب زمینی ها را رنده کنید و آب سیب زمینی ها را خوب بگیرید.
  • در این مرحله باید پیاز و سیر را رنده کنید و آب آن ها را به خوبی بگیرید.
  • سپس نوبت به چرخ کردن نخود ها می رسد. بهتر است این کار را سه مرتبه انجام دهید، تا نخود ها خوب چرخ شوند.
  • در این مرحله سیب زمینی های رنده شده به علاوه سیر و پیاز های رنده شده را به نخود ها اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
  • در نهایت مواد را به سه الی چهار قسمت تقسیم کنید. هر قسمت از مواد را داخل کیسه فریزر بریزید و مواد را درداخل کیسه پخش کنید تا کاملا تخت شوند، این کار باعث می شود تا بعدا یخ آن ها سریع تر باز شود. در نهایت هر کیسه را داخل فریزر قرار دهید و هر وقت نیاز داشتید، کافی است یک ساعت زودتر مواد را از داخل فریزر بیرون بیاورید تا یخ آن ها باز شود.
پیشنهاد رضیم :  چرا کتلت به ماهیتابه می چسبد؟ (2 نکته ساده)

سخن آخر

با فریز کردن مواد فلافل هر وقت که نیاز به غذای سریع و فوری داشتید، می توانید مواد آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید و با اضافه کردن ادویه های مخصوص و قالب زدن فلافل ها را سرخ کنید.

 

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *