رضیم
رضیم
برای چسبندگی فلافل چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)

برای چسبندگی فلافل چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)

برای چسبندگی فلافل چه کنیم

چسبندگی و انسجام بین مواد فلافل یکی از نکات مهم است. این چسبندگی و انسجام مانع از وا رفتن در هنگام سرخ شدن می شود. نکات بسیار زیادی برای چسبندگی مواد وجود دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا تمامی این نکات را برای شما توضیح دهیم.

ترفند هایی که باید برای پخت فلافل رعایت کنیم

نکاتی که باید رعایت کنیم برای چسبندگی و انسجام مواد فلافل

1-چرخ کردن مواد: به اندازه چرخ کردن مواد بسیار مهم است. نباید آنقدر ریز شوند که خیلی بهم بچسبند و سفت شوند. همچنین نباید آنقدر درشت چرخ شوند که انسجام بین مواد کم باشد و در هنگام سرخ کردن از هم بپاشند. دقت کنید بهتر است مواد را چرخ کنید، زیرا چرخ کردن مواد باعث انسجام و چسبندگی بین مواد می شود. پس تا جایی که امکان دارد از میکس کردن مواد پرهیز کنید.

2-اضافه کردن تخم مرغ به مواد: در صورتی که مواد فلافل بعد از چرخ کردن چسبندگی و انسجام لازم را نداشت، می توانید به مواد یک عدد تخم مرغ اضافه کنید، تا چسبندگی و انسجام لازم بین مواد ایجاد شود.

3-استفاده از سیب زمینی در مواد: برای اینکه چسبندگی و انسجام بین مواد باشد، می توانید به همراه مواد یک عدد سیب زمینی آب پز را داخل چرخ گوشت بریزید و همه مواد را باهم چرخ کنید. سیب زمینی آب پز باعث انسجام مواد می شود.

4-گذاشتن مواد چرخ شده در یخچال: برای اینکه انسجام و چسبندگی بین مواد چرخ شده فلافل بیشتر شود، می توانید قبل از اینکه مواد را قالب بزنید آن را به مدت 1 الی دو ساعت داخل یخچال قرار دهید، تا مواد منسجم تر شود.

5-اضافه کردن مقداری آب به مواد: در صورتی که احساس کردید مواد خشک و سفت شده است و از هم جدا می شوند، می توانید مقداری به مواد آب اضافه کنید. اضافه کردن آب باعث می شود تا خشکی مواد از بین برود و مواد بهم بچسبند.

 

سخن آخر

انسجام و چسبندگی مواد فلافل بسیار مهم است. تمامی نکاتی که باعث می شود تا مواد منسجم تر و چسبنده شود را در قسمت های قبلی به صورت کامل توضیح داده ایم. با رعایت تمامی نکات بالا می توانید یک فلافل خوشمزه اصیل جنوبی درست کنید و نوش جان کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی