رضیم
رضیم
چگونه مرغ را با پودر سوخاری سرخ کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه مرغ را با پودر سوخاری سرخ کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه مرغ را با پودر سوخاری سرخ کنیم ؟

پودر سوخاری به عنوان یکی از بهترین پودر هایی است که برای تهیه مرغ سوخاری استفاده می شود. بسیاری از افراد طرفدار این غذا هستند و مایل می باشند دستور پخت آن را یاد بگیرند. شما می توانید در منزل خود مرغ سوخاری خوشمزه ای را آماده کنید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

روش تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری

برای تهیه مرغ سوخاری با استفاده از پودر سوخاری باید روش تهیه غذا را به طور کامل یاد بگیرید. در مرحله اول باید مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری را آماده کنید. تخم مرغ، سینه و ران مرغ، آرد الک شده، نمک، ادویه های گوناگون و آرد سوخاری به عنوان مهمترین موادی هستند که برای تهیه این غذا استفاده می شوند. اگر شما به مغز پخت شدن مرغ حساسیت زیادی دارید بهتر است که مرغ ها را ابتدا آب پز نمایید. آب پز کردن مرغ باید به گونه ای باشد که آنها از حالت خامی خارج گردند. بعد از پخت اجازه دهید که مرغ ها به طور کامل خشک و خنک شوند.

برای تهیه مرغ سوخاری با استفاده از پودر سوخاری ابتدا باید تخم مرغ ها را در ظرف با چنگال به خوبی هم بزنید. پس از آن می‌ توانید ادویه های گوناگون مانند فلفل سیاه و آویشن را به تخم مرغ اضافه کنید. تکه‌ های مرغ را ابتدا درون آرد بغلتانید و سپس به تخم مرغ آغشته نمایید. در مرحله آخر می توانید مرغ ها را در آرد سوخاری قرار دهید و بچرخانید. غلتاندن مرغ های سوخاری درون آرد باید به گونه ‌ای باشد که تمامی سطح مرغ پوشیده از آرد شود.

نحوه سرخ کردن مرغ سوخاری با پودر سوخاری

درون ظرف گود روغن مخصوصی را که برای سرخ کردن است را بریزید و اجازه دهید روغن به طور کامل داغ شود. تکه های مرغ که با پودر سوخاری پوشیده شده اند را درون روغن بریزد. پس از آن از حوله کاغذی استفاده کنید تا روغن تکه های مرغ گرفته شود. زمان سرو مرغ سوخاری می‌توانید ادویه های گوناگون و سس های متفاوت را مورد استفاده قرار دهید. برای درست کردن مرغ سوخاری با استفاده از آرد سوخاری می ‌توانید کناره‌ های نان تست که در برخی از مواقع دور انداخته می ‌شوند را استفاده کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *