رضیم
رضیم
چگونه پودر سوخاری به مرغ می چسبد ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه پودر سوخاری به مرغ می چسبد ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه پودر سوخاری به مرغ می چسبد ؟

اگر ترفند ها و نکاتی که مربوط به تهیه مرغ سوخاری می باشد را رعایت کنید غذایتان بسیار خوشمزه می شود. پودر سوخاری مهمترین پودری است که برای تهیه مرغ های سوخاری استفاده می شود. نکات و ترفندهایی که مربوط به تهیه این غذای خوشمزه است را در این مطلب می خواهیم برای شما معرفی کنیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نکاتی در مورد چسبندگی پودر سوخاری به مرغ سوخاری

یکی از مهمترین نکاتی که برای چسبیدن پودر سوخاری به مرغ سوخاری اهمیت دارد این است که کیفیت پودر سوخاری را بررسی کنید. اگر رطوبت زیادی درون پودر وجود داشته باشد به هیچ عنوان پودرهای سوخاری به مرغ نمی چسبند. برای اینکه رطوبت پودر حفظ شود نیاز است که آن را در مکان خشک و خنک نگه نگهداری کنید. بسیاری از افراد برای اینکه طول عمر پودرهای سوخاری را افزایش دهند آنها را یخچال نگهداری می نمایند. این اقدام روش مناسبی برای نگهداری از پودر نیست.

یکی از نکاتی که جهت تهیه مرغ سوخاری اهمیت دارد استفاده از تخم مرغ و آرد سفید می باشد. شما باید هر یک از تکه های مرغ را در آرد سفید بغلطانید. پس از اینکه تکه های مرغ را با آرد پوشش دادید می توانید آنها را درون تخم مرغ قرار دهید. تخم مرغ قدرت چسبندگی تکه های مرغ را افزایش می دهد. بعد از اینکه تکه های مرغ را درون تخم مرغ قرار دادید می توانید از آرد سوخاری استفاده کنید. هر یک از ادویه های مورد نظر خود را درون پودرهای سوخاری بریزید. بعد از اینکه ادویه ها با پودر ترکیب شدند می توانید تکه های مرغ را درون روغن قرار دهید.

اندازه ادویه برای تهیه مرغ سوخاری

دقت داشته باشید که هر یک از ادویه های مورد نظر برای تهیه مرغ سوخاری را باید از نظر اندازه و مزه بررسی کنید. این مسئله که اندازه هر یک از ادویه ها با حجم پودر سوخاری هماهنگی داشته باشد بسیار مهم است. روغنی که برای سرخ کردن مرغ استفاده می‌ کنید نباید خیلی داغ باشد. حرارت زیر قابلمه را کمتر کنید تا تکه های مرغ به طور کامل مغز پخت شوند. شما می توانید در عرض نیم ساعت این غذای خوشمزه را آماده کنید و از مزه آن لذت ببرید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *