رضیم
رضیم
برای گرفتن شوری کوفته چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)

برای گرفتن شوری کوفته چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)

 برای گرفتن شوری کوفته چه کنیم ؟

اگر کوفته شما شور شده است باید راهکارهای متفاوتی را که برای از بین بردن شوری غذا است بشناسید. راهکارهای زیادی را امروزه برای از بین بردن شوری غذا مورد استفاده قرار می دهند. هر یک از این راهکارها را بر اساس نوع غذای خود باید انتخاب کنید و بهترین روش را به کار بگیرید. شوری غذا با استفاده از روش های مناسب به راحتی از بین می رود و نیازی نیست نگران باشید.

استفاده از قند و سیب زمینی برای از بین بردن شوری غذا

یکی از مهمترین راهکارهای برطرف کردن شوری کوفته استفاده از قند و سیب زمینی می باشد. شما می توانید یک قند را درون قاشق بگذارید و قاشق حاوی قند را درون قابلمه فرو کنید. قرارگیری قاشق باید گونه ‌ای باشد که قند آب نگردد. پس از اینکه لحظاتی سپری شد می توانید قاشق و قند را از درون غذا بردارید.  سیب زمینی به عنوان یکی دیگر از روش های از بین بردن شوری غذا می باشد. یک سیب زمینی را می توانید پوست بگیرید و آن را به دو قسمت تقسیم نمایید. پس از آن سیب زمینی را درون غذای در حال جوش بیندازید. با این کار نمک اضافی غذا به وسیله سیب زمینی جذب می‌ گردد. بعد از پخت غذا به راحتی می توانید سیب زمینی ها را از درون قابلمه خارج کنید.

میوه و آب برای از بین بردن شوری کوفته

میوه و آب به عنوان دیگر روش هایی هستند که برای از بین بردن شوری کوفته استفاده می شوند. در برخی از غذاها که با گوشت پخته می شوند برای از بین بردن شوری غذا استفاده از میوه مزیت زیادی دارد. شما می توانید چند تکه سیب یا چند تکه آناناس را برای مخفی کردن مزه شور غذا استفاده نمایید. در صورتی که غذای پخته شده شما آب زیادی دارد برای رفع شوری آن می‌ توانید مقداری آب به آن اضافه کنید. البته باید دقت داشته باشید که از تبخیر آب جلوگیری نمایید. در حقیقت اگر صبر کنید آبی که اضافه کرده اید تمام شود و به غلظت اولیه اش برسد کار شما برای از بین بردن شوری غذا بیهوده خواهد بود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی