رضیم
رضیم
چه موقع بامیه را به خورش اضافه کنیم ؟ (2 نکته مهم)

چه موقع بامیه را به خورش اضافه کنیم ؟ (2 نکته مهم)

چه موقع بامیه را به خورش اضافه کنیم ؟

خورش بامیه از غذاهای اصیل ایرانی است، این غذا طرفدارهای مخصوص به خود را دارد. حتی این خوراک به عنوان غذای مجلسی در استان های جنوب کشور نیز تلقی می شود. این خوراک طرز تهیه های متفاوتی دارد، آن را می توان هم با گوشت قرمز مرغ و حتی برای افراد وگان با صیفی جات تهیه نمود.

حال برای طبخ خورش بامیه لذیذتر و خوشمزه نکاتی را یادآوری می کنیم، همچنین بهترین زمان اضافه کردن بامیه را متذکر می شویم.

ابتدا برای آماده کردن این خوراک، بامیه های ریز را انتخاب کرده و پس از شستن و خشک کردن، نوبت به پاک کردن بامیه می رسد. ابتدا سر و دم بامیه را طوری جدا کنید که به بدنه بامیه آسیب وارد نشود، یا بامیه سوراخ نشود. به دلیل این که مواد و دانه های درون بامیه از آن خارج شده و حین پخت، حالت لزج می گیرد و در ظاهر غذا تاثیر منفی می گذارد.

بهترین زمان برای اضافه کردن بامیه

بهترین زمان برای اضافه کردن بامیه

لازم است بعد از پاک کردن بامیه و شستن آن ها را با مقداری نمک و زردچوبه و روغن مایع تفت داده سپس به غذا اضافه کنید. نکته قابل توجه این است که باید، گوشتی که از قبل مخصوص خورش بامیه تهیه کردید، را در اندازه های متوسط و یکسان خرد کنید، این کار به سرعت پخت گوشت کمک شایانی می کند.

همچنین باید توجه کرد که گوشت زیاد با پیاز تفت داده نشود، به این دلیل که در روند پخت گوشت تاثیر گذاشته و باعث دیرتر پختن گوشت می شود. یک نکته مهم دیگر این است که برای پخت انواع خورش ها، لازم است که حرارت حتما ملایم باشد. به ویژه هنگام طبخ خورش بامیه، باید حرارت ملایم باشد تا بامیه در خوراک وا نرفته و له نشود.

پیشنهاد رضیم :  برای شوری خورشت چه کنیم؟ (قیمه، مرغ،بادمجان، سبزی)

نکته قابل توجه این است هنگام طبخ خورش بامیه با گوشت قرمز حدودا دو ساعت بعد از پخت گوشت، باید بامیه های از قبل تفت داده شده را اضافه کرد و حرارت اجاق را ملایم کرد، تا اصطلاحا بامیه ها وا نرود و خوراک لزج نشود. تقریبا 30 الی 40 دقیقه بعد از اضافه کردن بامیه ها به گوشت خوراک آماده سرو است.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *