رضیم
رضیم
چگونه خیار شور بریزیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه خیار شور بریزیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه خیار شور بریزیم ؟

روش های زیادی برای ریختن خیار شور وجود دارد که هر یک از آنها را بهتر است یاد بگیرید. در صورتی که شما به خیارشور خانگی علاقه دارید باید روش تهیه خیار شور را بشناسید. اگر می ‌خواهید خیارشور را سریعا استفاده کنید بهتر است از روش سریع آماده سازی خیارشور استفاده نمایید. ابتدا باید خیار هایی که تازه هستند و بوته ای می باشند را به طور کامل شستشو دهید. پس از آن می توانید از سبزی های متفاوت مانند ترخون، مرزه یا نعنا برای تهیه خیارشور استفاده نمایید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

استفاده از آب جوشیده خنک، نمک، فلفل، سیر، سرکه و … به عنوان موارد دیگری هستند که باید برای تهیه خیار شور به آنها توجه داشته باشید. تمامی مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و درون ظرف شیشه‌ ای بریزید. بعد از آن می توانید آب جوشیده را همراه با نمک و سرکه ترکیب کرده و روی ظرف بریزید. به مدت دو روز اجازه دهید تا خیار ها مزه بگیرند و سپس از آنها استفاده نمایید.

روش دوم آماده سازی خیار شور

یکی دیگر از روش هایی که برای آماده سازی خیار شور به کار گرفته می شود استفاده از نمک و سرکه است. در این روش امکان دارد خیارشور ها بعد از چندین هفته قابل استفاده باشند. بنابراین اگر بعد از چند هفته خیارشور را مصرف می‌ کنید بهتر است که این روش را به کار بگیرید. در ابتدا باید خیارها را بشویید و اجازه دهید به طور کامل خشک شوند. شما می توانید در این روش از برگ کرفس، فلفل سبز تند، شوید، ترخون، تخم گشنیز، سیر، آب و سرکه استفاده نمایید. تمامی مواد مورد استفاده باید اندازه شان با تعداد خیارها هماهنگی داشته باشد. به ازای هر یک لیوان آب باید سه قاشق غذاخوری نمک و ۴ قاشق غذاخوری سرکه استفاده نمایید.

روش سوم تهیه خیار شور

روش بعدی که برای تهیه خیار شور استفاده می شود این است که شما بدون سرکه خیارها را ترشی بیندازید. در این روش خیار های ریز قلمی بوته ای را باید به طور کامل بشویید و اجازه دهید خشک شوند. شما می توانید در این روش از برگ کرفس، زاج سفید، سیر، فلفل سبز تند، ترخون، شوید و سنگ نمک استفاده نمایید.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی