رضیم
رضیم
چگونه تلخی خیار شور را بگیریم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه تلخی خیار شور را بگیریم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه تلخی خیار شور را بگیریم ؟

در برخی از موارد افراد بعد از اینکه خیار شور را درست می کنند متوجه تلخی آن می شوند. برای اینکه تلخی خیارشور را از بین ببرید باید روش ها و نکات مهمی را رعایت کنید. خیار هایی که تلخ هستند به دلیل بذر نامناسبی که دارند به خوبی کاشته نمی شوند. تعداد خیار هایی که تلخ هستند زیاد است و افراد بدون مزه کردن خیار ها امکان دارد آنها را جهت تهیه خیارشور استفاده نمایند. خیار های بوته ای که تلخ می باشند اگر در تهیه خیارشور استفاده شوند، آب خیارشور تلخ می شود و مزه خوبی نخواهد داشت.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

استفاده اصولی از سرکه برای از بین بردن تلخی خیار شور

یکی از مهمترین روش هایی که برای از بین بردن تلخی خیار شور می توانید به کار بگیرید استفاده اصولی از سرکه می باشد. سرکه مورد استفاده برای تهیه خیارشور اندازه اش مناسب باشد تلخی خیارشور از بین می رود. توجه داشته باشید که به ازای هر یک لیوان آب باید حدود ۴ قاشق غذاخوری سرکه مورد استفاده قرار دهید. در صورتی که خیارها تلخ هستند می توانید مقدار سرکه را تا حدودی افزایش دهید. توجه داشته باشید که اگر از نمک زیادی برای تهیه خیارشور استفاده کنید تلخی خیارشور چند برابر می شود.

بر همین اساس تمامی مواد مورد استفاده جهت آماده سازی خیار شور را باید بر اساس اندازه استانداردی که دارند مورد بررسی قرار دهید. تنها ماده ای که می توانید برای از بین بردن تلخی خیارشور استفاده نمایید و اندازه آن را بیشتر کنید سرکه است.

تعویض آب خیار شور برای از بین بردن تلخی خیارها

یکی دیگر از روش هایی که برای از بین بردن تلخی خیار شور به کار گرفته می شود عوض کردن آب خیارشور است. در صورتی که شما آب خیارشور را عوض کنید و یک بار دیگر آب جوشیده درون ظرف بریزید، تلخی خیار تا حدودی از بین می‌ رود. البته در بسیاری از مواقع این روش کاربردی نمی باشد. برای عوض کردن آب خیارشور باید آب جوشیده را همراه با نمک و سرکه ترکیب کرده و سپس جایگزین آب قبلی ظرف خیارشور نمایید. در این صورت خیارها ترد و خوشمزه تر می شوند.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی