رضیم
رضیم
چه ماهی برای سبزی پلو بهتر و مناسب است ؟ (8 ماهی)

چه ماهی برای سبزی پلو بهتر و مناسب است ؟ (8 ماهی)

چه ماهی برای سبزی پلو بهتر و مناسب است ؟

برای پاسخ به این سوال انواع ماهی را از چندین جهات که برای خانواده ها اهمیت دارد مورد بررسی قرار میدهیم
موارد مانند میزان تیغ در ماهی، سفت و نرم بودن گوشت ماهی که هنگام پخت از هم میپاشد یا نه و همچنین مواد مغذی آن اما اگر به صورت کلی بخواهیم نام چند ماهی را نام ببریم ماهی های غزل آلا، شیر، هوور، حلوا، سالمون و هوکی برای پخت با سبزی پلو خوب هستند. برای مشاهده کامل طرز تهیه سبزی پلو با ماهی به صفحه ی مربوطه مراجعه کنید.

۱_ماهی شیر

ماهی شیر

ضایعات کمتری نسبت به ماهی های دیگر دارد، و مقدار تیغ بسیار کمی دارد و موقع فیله شدن به راحتی میتوانید آن را جدا کنید ، طعم ماهی شیر بینظیر و جز محبوب ترین ماهی های جنوب است، ماهی شیر را سرخ شده در کنار سبزی پلو میتوانید میل کنید

۲_ماهی هوور (تن)

ماهی هوور (تن)

ماهی پرطرفدار و مقوی با درصد بالای امگا ۳بوده که باعث سلامت قلب و عروق میشود، وماهی با درصد خیلی کم تیغ است اما به دو مورد باید توجه کرد، درصد ضایعات ماهی هوور نسبت به باقی ماهی ها بالاتر است و همچنین مقدار بالایی جیوه دارد که مصرف بیش از اندازه آن مناسب نیست مخصوصا برای زنان باردار و کودکان توصیه نمیشود.

۳_ماهی قزل آلا

<a data-ail=ماهی قزل آلا" class="wp-image-1627" srcset="https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/ماهی-قزل-آلا.jpeg 512w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/ماهی-قزل-آلا-300x300.jpeg 300w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/ماهی-قزل-آلا-150x150.jpeg 150w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/ماهی-قزل-آلا-100x100.jpeg 100w" sizes="(max-width: 512px) 100vw, 512px" />

بهتر ست از آب های آزاد و جاری صید شده باشد زیرا ماهی آب ساکن و جوی کثیف بوده و بوی بدی دارند، ماهی ماهی قزل آلا نسبت به دیگر ماهی ها از نظر قیمت مناسب تر بوده و به راحتی پاک و استخوان های آن خارج میشود و آن را به صورت سرخ کرده، شکم پر، کبابی و داخل فر میتوانید بپزید

۴_ ماهی سالمون

ماهی سالمون

رنگی مایل به نارنجی داشته، استخوان بسیار کمی دارد و برای سرطان، افراد مبتلا به رماتیسم عالی است
این ماهی از جمله ماهی های با خاصیت غذایی بالاست و آن را به مدل های گوناگون میتوانید بپزید و کبابی آن طعمی بینظیر دارد.

۵_ماهی حلوا

ماهی حلوا

به دو دسته حلوا سفید و حلوا سیاه تقسیم میشود و حلوای سفید پرطرفدار تر ست، خواص و طعم این ماهی باعث شده قیمت بالا تری در بین ماهیان جنوب داشته باشد و برای پخت آن ادویه زیادی لازم نیست و پخت آسانی دارد.

۶_ماهی هوکی

ماهی هوکی

تیغ ندارد و ماهی مناسب برای طبخ است، این ماهی یکی از اصلی ترین خرید های مک دونالد برای تهیه ساندویچ فیله ماهی است .

۷_ ماهی تیلاپیا

ماهی تیلاپیا

ماهی صادراتی ست و نسبت به ماهی های دیگر ماهی ناسالم است و قیمت پایینی دارد اما این ماهی برای طبخ به شما توصیه نمیشود.

۸_ماهی سرخو

ماهی سرخو

یکی از لذیذ ترین ماهی های جنوب است و طبخ کبابی آن برای بیماری های قلبی مناسب است اما حتما در نظر داشته باشید مدل عینکی آن را نخرید زیرا دارای تیغ فراوان بوده و برای مصرف مناسب نیست.

برای مشاهده تمام دستور پخت چلوها به صفحه ی مربوطه مراجعه کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی