رضیم
رضیم
برای تزیین پلو چه باید کرد ؟ (20 عکس جذاب)

برای تزیین پلو چه باید کرد ؟ (20 عکس جذاب)

برای تزیین پلو چه باید کرد ؟

تزیین پلو یکی از دغدغه های بانوی هنرمنده ایرانی برای سفرآرایی زیباتر و مهیج تر در مهمانی ها و مجالس است
در این خصوص زعفران با رنگ و عطر بینظیر خود همیشه میدرخشد اما ما در اینجا به غیر از زعفران چند ماده غذایی و مدل تزیین برای پلو شما پیشنهاد میدهیم.

برای مشاهده تمام دستور پخت چلوها به صفحه ی مربوطه مراجعه کنید.

۱_برای تزیین پلو با زعفران چند راهکار به شما نتیجه بهتری ارائه میدهد
_ زعفران پودر شده را درون یک فنجان ریخته و مقداری آب جوش به آن اضافه کرده تا کم کم دم بکشد
_در مدل دوم زعفران پودر شده را در فنجان (ظرف حتما باید شیشه ای باشد) ریخته و به آن یخ اضافه کنید و اجازه دهید یخ ها کاملا آب شوند، در این مدل زعفران آماده شده عطر و رنگ بهتری نسبت به روش قبل دارد و باور شما را نسبت به زعفران دم کشیده تغییر میدهد

حال بعد از تهیه زعفران دم کشیده مقداری از پلو پخته شده را زودتر برداشته تا له نشود و با زعفران مخلوط کنید، سپس در یک قالب ریخته و شکل های اصلی یا روی قالب را با برنج های زرد رنگ کامل کنید و بعد برنج های سفید را اضافه و کمی فشرده کنید و در آخر به ظرف مورد نظر منتقل کنید.

۲_زرشک یکی دیگر از موادی است که ابتدا آن را خیس کرده تا نرم شود سپس با کمی روغن آن را سرخ کرده و بر روی برنج یا درون قالب شکل گل به عنوان بخش وسط ریخته و فشرده میکنید و از برنج های زعفرانی شده به عنوان گلبرگ میتوان استفاده کرد

۳_کلم قرمز برای تهیه رنگ بنفش از آن استفاده میشود ، به این صورت که ابتدا کلم را در آب جوش ریخته و هنگامی آب رنگی شد کلم را برداشته و آب بنفش رنگ را با برنج مخلوط و برای تزیین استفاده کنید

۴_برای تهیه رنگ قرمز از چغندر استفاده میشود، به این صورت که چغندر را در آب خیلی کم جوشانده و چغندر ها را خارج کرده سپس آب قرمز رنگ را به پلو پخته اضافه کنید البته لازم به ذکر ست در برخی موارد از لبو نیز برای تهیه رنگ قرمز استفاده میشود

۵_برای تهییه رنگ نارنجی از هویج میتوانید استفاده کنید که مانند موارد قبل باید نیست، ابتدا یک هویج بزرگ را زنده کرده و با مقدار کمی آب بگذارید بپزد، سپس به پلو خود اضافه کنید

۶_ از زیبا ترین موارد تزیین پلو می توان به استفاده از دو مغز مقوی و زیبا بادام و پسته اشاره کرد که خلال بادام و خلال پسته به همراه پلو زعفرانی شده زیبایی خاص تری به پلو و سفره شما میبخشد

۷_ استفاده از شوید هنگام جوشیدن برنج به آن رنگ سبز جذابی میدهد، شوید پلو در کنار ماهی ترکیب بسیار زیبایی برای سفره آرایی شماست

۸_ در بیشتر مواقع برای خوش آب و رنگ شدن و معمولی نبودن پلو، باقالی پلو را با برنج زعفرانی سرو میکنند تا زیبایی و خاص بود بیشتری به سفره بببخشد.

تصاویر تزیین پلو

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *