رضیم
رضیم
برای تهیه میرزا قاسمی از چه نوع بادمجانی استفاده می شود؟ (2 نکته ساده)

برای تهیه میرزا قاسمی از چه نوع بادمجانی استفاده می شود؟ (2 نکته ساده)

برای تهیه میرزا قاسمی از چه نوع بادمجانی استفاده می شود؟

میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که اصالت آن برگرفته از شمال کشور است. این غذای محبوب و لذیذ ترکیبی از بادمجان دودی شده و سیر است.

یکی از دلایل خوش طعم و بو شدن این غذا بادمجان کبابی آن به همراه سیر است. یکی از کارهای لذت بخش هنگام پخت میرزا قاسمی کباب کردن بادمجان است. در طبخ میرزا قاسمی نوع بادمجان بسیار مهم است.

ما می دانیم که برخی از بادمجان ها شیرین و برخی تلخ هستند برای طبخ هر غذایی که بادمجان جزو ترکیبات اصلی آن است مهم است که از بادمجان شیرین استفاده کنید تا غذا باب میل تان شود و کام تان تلخ نشود.

نکات تشخیص بادمجان تلخ

اولین نکته در تشخیص بادمجان تلخ از شیرین این است که یک بادمجان خوب و مرغوب سفت و محکم است یعنی اگر شما آن را فشار دهید سریع به حالت اول خود باز می گردد ولی اگر بادمجان نرم و رسیده باشد با فشار دست فرورفته می شود و این حالت خوب نیست زیرا بادمجان باید تازه باشد پس اولین گام برای تشخیص بادمجان تلخ و شیرین بررسی سفتی آن است.

نکته بعدی اندازه و حجم بادمجان است. بادمجان هایی که بزرگ و حجیم هستند معمولا دانه های زیادی دارند و این عامل تلخی بادمجان می شود پس باید بادمجان هایی لاغر و متوسط را برگزینید.

نکته مهم بعدی پوست بادمجان است. اگر پوستی چروکیده داشته باشد نشان از پیری بادمجان دارد. بادمجان های تازه پوستی شفاف و روشن دارند که نشان می دهد در شرایط مناسبی رشد کرده اند.

ساقه نیز به اندازه پوست مهم است. ساقه باید سبز و فاقد کپک باشد زیرا وجود هرگونه کپک زدگی بر گوشت بادمجان اثر منفی می گذارد.

نکته بعدی در وزن بادمجان است. وقتی بادمجان را در دست خود می گیرید باید سنگینی و وزن آن را احساس کنید.

روش رفع تلخی بادمجان

اگر می خواهید تلخی بادمجان میرزا قاسمی را بگیرید پوست بادمجان ها را بگیرید و آن ها را به دو قسمت برش دهید سپس روی آن ها نمک بپاشید و درون سینی بگذارید و به مدت 1 الی 2 ساعت در آفتاب قرار دهید. روش بعدی قرار دادن بادمجان درون ظرف حاوی آب و نمک و آبلیمو به مدت 1 ساعت است. اکنون می توانید یک میرزا قاسمی خوشمزه را طبخ کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *