رضیم
رضیم
برای خوشمزه شدن میرزاقاسمی چه باید کرد؟ (2 نکته ساده)

برای خوشمزه شدن میرزاقاسمی چه باید کرد؟ (2 نکته ساده)

برای خوشمزه شدن میرزاقاسمی چه باید کرد؟

میرزاقاسمی جزو غذا های اصیل گیلان است و می توان گفت که برای طبع این غذا بهتر است که از ترفند زنان گیلانی استفاده کنید. ترکیبات اصلی این غذا بادمجان و سیر آن است. در شمال کشور این غذا بیشتر با برنج سرو می شود ولی با نان داغ و تازه نیز طعم فوق العاده ای دارد.

میرزا قاسمی به سبک گیلانی

مواد لازم برای تهیه میرزاقاسمی به سبک گیلانی

بادمجان 6 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

تخم مرغ 2 عدد

سیر 4 حبه

روغن به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مرحله اول کبابی کردن بادمجان ها است. می توانید بادمجان ها را روی گاز و یا روی ذغال کبابی کنید. و اگر طعم کبابی باب میل تان نیست می توانید آن ها را سرخ کنید.

در مرحله‌ی بعدی پوست بادمجان ها را می گیریم. حواستان باشد که پوستشان را کامل بگیرید تا میرزاقاسمی تلخ نشود سپس با گوشت کوب آن ها را خوب له کنید. از مخلوط کن نیز می توانید استفاده کنید.

اکنون نوبت پخت گوجه فرنگی ها است. آن ها را درون قابلمه می گذاریم تا بپزند و بتوان پوستشان را به راحتی جدا کرد.

سیر ها را پوست کنده و خوب رنده می کنیم. گوجه های نرم شده را پوست کنده و کمی خورد می کنیم و به سیر اضافه کرده و با هم تفت می دهیم.

اکنون بادمجان هایی که میکسشان کردیم را به همراه نمک و فلفل سیاه به موادمان افزوده و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا موادمان به روغن بیفتد.

برای خوش رنگ و لعاب شدن غذا می توانید مقداری رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت داده و قبل از افزودن تخم مرغ به غذا به مواد بیفزایید.

تخم مرغ ها را سرخ کرده و سپس به موادمان اضافه می کنیم و خوب با هم ترکیبشان می کنیم تا یکدست شوند. نوش جان

میرزا قاسمی

فوت و فن های خوشمزه تر شدن

می توانید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

می توانید برای خوش طعم شدن غذا از گردو استفاده کنید.

کبابی کردن گوجه فرنگی ها نیز غذایتان را خوشمزه تر می کند.

می توانید تخم مرغ را با کره سرخ کرده و جداگانه سرو کنید.

قرار دادن بادمجان ها در آب و نمک تلخی آن ها را می گیرد.

هرچه روغن میرزاقاسمی بیشتر باشد غذایتان خوشمزه تر می شود.

می توانید پیاز را جایگزین سیر کنید ولی پیشنهاد ما استفاده از همان سیر است زیرا میرزاقاسمی وابسته به بادمجان کبابی و سیر است.

 

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی