



موارد لازم + طرز تهیه
باقالی پلو با مرغل اپلویی (دم پز)
مواد لازم:
برنج ایرانی۳۰۰ گرم
ران مرغ ۲ عدد
باقالی ۱۰۰ گرم
نخودفرنگی۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
شوید خشک یا تازه مقداری
زعفران مقدار لازم
نمک و فلفل زردچوبه و دارچین
طرز تهیه: اول از همه لازم هست بگم برنج ما طبخش حالت کته داره و ما نمیخوایم برنجمون رو آبکش کنیم و مرغ لابه لای برنج میپزه که خیلیم خوشمزست..
ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید سپس زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و تفت میدیم بعد ران مرغ را اضافه کرده و مقداری زعفران و مرغ را کاملا سرخ میکنیم مقداری نمک ریخته سپس آب جوش میریزیم و اجازه میدیم تا مرغ ها بپزد، سپس باقالی و نخود فرنگی را هم جداگانه با مقداری آب نیم پز میکنیم،حالاااااا در همان قابلمه ای که مرغ را پختیم برنج خیس خورده به اضافه باقالی و تخودفرنگی نیم پز و مقداری شوید خشک و روغن و نمک و مقداری دارچین لابه لای برنج ریخته و اجازه میدیم برنج و بقیه مواد آبشون تموم بشه،برنج را به وسط ظرف جمع میکنیم و سپس دم میکنیم.به همین سادگی به همین خوشمزگی?
شایگان (خریدار محصول) –
دستورپخت به درد بخوری بود??
طغرل (خریدار محصول) –
هنرتون قابل تقدیره??