رضیم
شماره دستور پخت: 2718
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم بریانی گوشت :
گوشت گردن با دنده گوسفندی ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
ادویه :(نمک،فلفل سیاه و قرمز،پودرسیر،پودرپیاز،زردچوبه،گراماسالا،زیره،کاری،
پاپریکا،میخک،پودر دارچین،چوب دارچین،پودر تخم گشنیز،برگ بو،هل)
زعفران
برنج باسماتی ۳ پیمانه
گشنیز تازه ۲۵۰ گرم
طرز تهیه: ابتدا گوشت ها را کاملا شسته و خشک کنید،سپس تمامی ادویه ها را مخلوط کنید و از مخلوط روی گوشت های خام بریزید و با دست ماساژ بدید(اگر ادویه ای رو دوست نداشتید حذف کنید)و حداقل به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید،سپس از یخچال بیرون آورده و در قابلمه مقداری پیاز را خلالی خرد کنید و گوشت ها را اضافه کنید و روی شعله متوسط حسابی سرخ کنید سپس مقداری آبجوش بریزید و اجازه بدهید تا کاملا گوشت پخته شود و آب گوشت غلیظ شود(اصلا آب گوشت را زیاد
نریزید که هم گوشت خوشمزه تر بشه هم ما یک آب گوشت خوشمزه غلیظ داشته باشیم)
در این فاصله مقداری گشنیز تازه هم ساطوری کنیدو کنار بگزارید و همچنین یه دونه پیاز متوسط هم خلالی خرد و سرخ کنید و کنار بگذارید،حالااااااا برنج را با مقداری آب و نمک و برگ بو و هل و دارچین بپزید(ادویه ها تاثیر مستقیم نداره فقط مقداری برنج رو خوش عطر میکنه) و سپس آبکش کنید ،قابلمه مناسبی بردارید کف قابلمه روغن و زعفران بریزید سیب زمینی ها را گرد برش بزنید و کف قابلمه بچینید روی سیب زمینی ها برنج بریزید و بعد از مواد گوشتی ،گوشت ها را با پیازهای پخته وسط برنج بگزارید و میداری پیازسرخ که جداگانه سرخ کردیم و گشنیزهای ساطوری شده و دوباره برنج سفید ،در این مرحله ما از آب گوشتمون که غلیظ هست روی کل برنج میدهیم مقدارش هم کم نریزید برنج چون باسماتیه شفته نمیشه و هم اینکه آب گوشت غلیظه و سپس زعفران غلیظ روی کل برنج میدهیم و مقدار روغن و دم میکنیم،بسیااار طعمش عالیه پس حتما امتحان کنید👌🏻

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “بریانی گوشت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.