رضیم
رضیم
طرز تهیه بورک گل اسفناج

موارد لازم + طرز تهیه

🌯مواد لازم بورک گل اسفناج👇🏻
۴ عدد یوفکا
۷۰۰ گرم اسفناج
۱ عدد پیاز بزرگ
۴_۵ ق غ روغن مایع
۱ ق چ پول بیبر
۱ ق چ فلفل سیاه
نمک به میزان لازم

🌯برای سس👇🏻
نصف لیوان شیر
یک انگشت بیشتر از نصف لیوان روغن مایع
۲ ق غ آرد
۱ ق غ سرکه

🌯برای روش👇🏻
۱ عدد زرده تخم مرغ
خشخاش، کنجد یا سیاهدانه

🌯طرز تهیه👇🏻
ابتدا مواد داخل بورک رو آماده می‌کنیم اسفناج ها رو خرد کرده و خوب می شوریم و آبکش کرده و کنار می ذاریم سپس داخل تابه ای روغن ریخته و پیازها رو اضافه کرده و خوب تفت می دیم روش ادویه ها و اسفناج ها رو اضافه کرده و با شعله زیاد کمی تفت می دیم نباید زیاد بپزیم سپس زیر اجاق رو خاموش کرده و می‌ذاریم خنک بشه.
برای سس همه مواد رو داخل ظرفی ریخته و هم می‌زنیم.
خمیر یوفکا ها رو روی پیشخوان پهن کرده روش از سس می مالیم بعد با کمک لیسک همه جاش پخش می‌کنیم و به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم و تو قسمتی که عرضش بیشتره از مواد داخلش گذاشته و به طرف قسمت مثلثی خمیر رولش می کنیم سپس دور خودش پیچیده و به شکل گل در میاریم.
روش زرده تخم مرغ می‌مالیم خشخاش، کنجد و یا سیاهدانه می‌پاشیم و توی فر با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که طلایی بشه می پزیم.
نوش جان🌝❣

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه بورک گل اسفناج”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *