رضیم
شماره دستور پخت: 1239
رضیم
طرز تهیه بورک گوشت

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه بورک گوشت با خمیر یوفکا

✔ مواد مورد نیاز :

۱) ۳ عدد خمیر یوفکا
۲) ۲ عدد بادمجان بزرگ
۳) ۲ عدد فلفل سبز
۴) یک عدد فلفل چیلی
۵) یک عدد پیاز
۶) ۲ ق‌.چ نمک
۷) یک ق.چ فلفل سیاه
۸) یک ق.م پودر فلفل قرمز
۹) نصف لیوان چایخوری روغن مایع

✔ مواد سس :

۱) نصف لیوان چایخوری شیر
۲) نصف لیوان چایخوری روغن مایع

✔ یک عدد زرده ی تخم مرغ برای روی خمیر
✔ کنجد

✔ طرز تهیه :

بادمجانها رو راه راه پوست بکنید ۱۵ دقیقه داخل آب نمک قرار بدید سپس آبکش کنید فلفل و پیاز رو نگینی خرد کنید داخل تابه ای روغن بریزید بعد از اینکه گرم شد پیاز رو بریزید تفت بدید فلفلها رو اضافه کنید تفت بدید بادمجانها رو اضافه کنید ۲ الی ۳ دقیقه تفت بدید نمک و ادویه ها رو اضافه کنید شعله رو کم کنید در تابه رو بزارید گهگاه هم بزنید ۱۵ دقیقه بزارید تا بپزه یک عدد یوفکا رو روی سطحی باز کنید سس رو روش بریزید و همه جاش بمالید دومین یوفکا رو روش بزارید از سس روش کامل بمالید هشت قسمت کنید از مواد میانی داخلش قرار بدید یوفکا رو رول کنید یوفکای سوم چون تک هست از وسط ببرید و به همین ترتیب درست کنید داخل سینی چرب شده بچینید با چاقو روی خمیرها شکاف بدید زرده ی تخم مرغ بمالید کنجد بریزید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه بپزید .
نوش جان 😋

طرز تهیه بورک گوشت با خمیر هزارلا

طرز تهیه بورک گوشت با خمیر هزارلا

🌯مواد لازم👇🏻
۱ بسته خمیر هزار لا

🌯برای داخلش👇🏻
۲_۳ ق غ روغن مایع
۳ عدد سیب زمینی متوسط
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد پیاز متوسط
۱ عدد فلفل قرمز
نصف ق م نمک
نصف ق م پول بیبر
۱ ق چ فلفل سیاه

🌯برای روش👇🏻
۱ عدد زرده تخم مرغ
۲ ق م شیر

🌯طرز تهیه👇🏻
برای مواد داخلش توی تابه مون روغن مایع ریخته گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده و تفت می‌دیم. پیاز خرد شده رو هم اضافه کرده و دوباره تفت می‌دیم بعد فلفل قرمز خرد شده رو ریخته و ۱_۲ دقیقه تفت می‌دیم. سیب‌ زمینی رنده شده و آب گرفته شده، پول بیبر، فلفل سیاه و نمک رو اضافه کرده و هم می زنیم و ۵_۶ دقیقه می‌پزیم سپس مواد میانی پخته شده رو می‌ذاریم خنک بشه.
خمیر هزارلا رو روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و کمی بازش می‌کنیم به صورت طولی به ۳ قسمت برشش می‌زنیم بعد مواد داخلش رو گذاشته و می بندیمش سپس داخل سینی روغن مالی شده خمیر ها رو دور خودشون پیچیده و جا می‌دیم همه خمیرها رو به همین شکل درست می کنیم و داخل سینی می چینیم.
زرده تخم مرغ و شیر رو مخلوط کرده و با کمک لیسک روی بورک ها مون می مالیم. در نهایت داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که سرخ بشن می پزیم. توصیه می کنم داغ سرو کنین.
نوش جان 💓

طرز تهیه بورک گوشت و سیب زمینی ترد

طرز تهیه بورک گوشت و سیب زمینی ترد 

🌮مواد لازم👇🏻
۱ بسته خمیر یوفکای باقلوا

🌮برای سس👇🏻
۱ لیوان شیر
۱۰۰ گرم کره ذوب شده

🌮برای مواد گوشتی👇🏻
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۱ عدد سیب زمینی بزرگ
۲ عدد فلفل سبز
۱ ق چ فلفل سیاه
۱ ق م نمک
۱ ق چ پودر فلفل قرمز
۱ ق چ چاشنی سبزیجات
۲ ق غ روغن مایع

🌮طرز تهیه👇🏻
ابتدا توی تابه ای روغن مایع، پیاز خرد شده و گوشت چرخ کرده رو ریخته و تفت می‌دیم. سپس بقیه مواد رو اضافه کرده و چند دقیقه دیگه تفت می‌دیم بعد از روی اجاق برداشته و می‌ذاریم خنک بشه.
برای سس کره رو ذوب کرده و شیر رو اضافه کرده و هم می زنیم.
برای هر بورک ۳ عدد خمیر یوفکا استفاده می‌کنیم. یوفکای اول رو روی پیشخوان قرار داده روی این لایه سس نمی‌مالیم، دومین لایه یوفکا رو روش پهن می‌کنیم و این لایه رو همه جاش تا جایی که برسه سس می‌مالیم، سومین لایه یوفکا رو روش پهن کرده و بازم سس ریخته و با کمک لیسک همه جاش می‌مالیم. قسمت طویل خمیر، مواد گوشتی رو ریخته سپس رول می کنیم ابتدا قسمت راست رو به طرف داخل تا کرده سپس قسمت چپ رو روش تا می‌کنیم و توی سینی کاغذ روغنی پهن شده قرار می دیم بقیه یوفکا ها رو هم به همین شکل درست می‌کنیم.
به بقیه سس یک عدد زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم می‌زنیم سپس روی بورک ها می‌مالیم و در نهایت روش سیاهدانه پاشیده و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه می‌پزیم.
نوش جان🌮🥔❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه بورک گوشت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *