رضیم
رضیم
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

موارد لازم + طرز تهیه

ته چین مرغ و بادمجان
مواد لازم:
بادمجان ٢-٣ عدد سرخ شده
سينه مرغ ١ عدد
برنج آبكش شده ٢ پيمانه
زعفران مقدار لازم
رب گوجه ١ قاشق غذاخوري
دارچين و فلفل و نمك مقداري
كره
طرز تهيه: خب اول از همه بادمجان ها را پوست بگيريد و بعد از اينكه تلخيشو گرفتين سرخ كنيد و بزاريد كنار،توي يه تابه يه مقدار پياز داغ زعفراني درست كنيد و بعد بهش مقدار كمي رب و دارچين و بادمجان هاي سرخ شده را بزاريد توش و مقدار كمي آب مرغ كه از پخت سينه برامون باقي ميمونه بريزيد روش و بزاريد خيلي ريز بجوشه (توجه: ما نميخوايم خورشت داشته باشيم فقط ميخوايم مقدار كمي بادمجان خوش عطر و طعم و پخته بشه) سينه مرغ رو هم جدا ميپزيم و بهش كره و زعفران غليظ اضافه ميكنيم تا طعم دار بشه حالا كف قابلمه نچسب مقداري برنج آبكش شده را كه باكره و زعفران مخلوط كرديم ميريزيم و بعد مقداري برنج سفيد و بعد بادمجان هاي سرخ شده و طعم دار شده و روش سينه هاي پخته زعفراني و دوباره برنج سفيد ، و بعد دم ميكنيم به همين راحتي.. درست كنيد و لذت ببريد.

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

  1. ماه آفرید (خریدار محصول)

    شما فقط آموزش بذارین👌🏻

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *