موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه خورشت بامیه
متن ویدئو طرز تهیه خورشت بامیه
سلام دوستان و همراهان گرامی، امروز مهمون خونههاتون شدیم، با یک خورشت سنتی بسیار عالی به نام خورشت بامیه. سلام عزیزای دلم لطفا برای تهیه این ویدیو ما را همراهی کنید.
عزیزای دلم این جا ما دوتا پیاز بزرگ به صورت نگینی خورد کردیم اونا را تفت میدیم البته من از قبل روغن ریختم که داغ بشه وقت شما عزیزان گرفته نشه. تو فاصله که شما دارید پیازها را تفت میدین، من به خاطر این که میخوایم خورشت بامیه ای رو درست کنیم که اصیل هست ما باید از تمر هندی استفاده کنیم. یک مقدار تمر هندی برای این مقداری که من دارم درست میکنم که برای حدود پنج شش نفر هست این تمر هندی مقدارش به نظرم زیاد میاد، حالا من این را باید تقسیمش کنم و با آب مخلوطش کنم.
تمرها با همدیگه متفاوت هستند ممکنه تا یک بسته هم ما نیاز داشته باشیم استفاده کنیم. من آبجوش هم دارم این را میریزم هم میزنم، تا این کاملا حل بشه، همین طوری که داره حل میشه، هستههاش میمونه تهش، یک ذره شل بشه کاملا دیده میشه که گوشتش جدا میشه و دونش میمونه تهش، و من از آبش استفاده میکنم برای برنامه ای که ما داریم. من این را موقتا میگذارم کنار برای این که ببینم نیاز هست استفاده کنیم یا نه، ما میتونیم برای چون نیاز به سیر داریم میتونیم هم از خمیر سیر استفاده کنیم هم از خود سیر، وقتی خواستیم از خود سیر استفاده کنیم میتونیم به این صورت و حبه ای خیلی خیلی ریز خوردش کنیم.
و میتونیم یک کار دیگه هم انجام بدیم و این که اون رو خمیرش کنیم. دو قاشق چایخوری زردچوبه میریزم یک کوچولو با پیازها یک سرتفت میدم که بوی ساریش از بین بره. ما توی این مرحله به دلیل این که نیاز داریم گوشتهامون رو به پیازمون اضافه کنیم دیگه نمک وفلفل سیاه اضافه نمیکنیم. چون نمک باعث سفت شدن گوشت میشه این جا پونصد گرم گوشت قرمز داریم که اون رو هم اضافه میکنیم که سرتفت بخوره.
اون پونصد گرم گوشت ما از هرجای گوشت گوساله یا گوسفند یا شتر میتونه باشه، ما از سردست استفاده کردیم که بخشی از دنده هم روش باشه در این صورت یک ذره خوشمزه تر میشود سردست یا همون شولدر یک گزینه مناسبی است برای این کار، زیاد نمیگذاریم سرخ بشه، چون اگر ما زیاد سرخ کنیم مطمئنا سفت میشه گوشت ما سفت میشه و ما میایم یک حدی که فقط رنگ گوشت تغییر کنه و ما احساس کنیم که این گوشتمون سرتفت کوچولو خورده میایم آب رو بهش اضافه میکنیم و میگذاریم که بپزه. من تو این مرحله میام سیر رو که به صورت نگینی خیلی خیلی خورد ریز کردم، همین جور که داره سرتفت میخوره به پیازها و گوشتمون ااضافه میکنم.
تو این مرحله، که گوشتامون کاملا با هم سرتفت خوردن، و یک مقداری خودشون رو گرفتند من آب جوش اضافه میکنم زیاد هم آبجوش اضافه نمیکنم چون بعدا ما نیاز داریم این آب تمر هندی رو بهش اضافه کنم و کمش میکنم و میگذارم گوشتها پخته بشه. آب جوش استفاده میکنم چون در غیر این صورت آب سرد باعث سفت شدن گوشت میشه، ما گوشتهامون رو میبریم میگذاریم بپزند، درب میگذاریم بدون درپوش پخته نمیشه.
اما حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بستگی به نوع گوشتمون با حرارت بسیار کم، اون حرارت بسیار کم به معنای این نیست که از جوش بیفته. عزیزای دلم اینم از گوشتمون که آماده شده من ادویه اش را استفاده میکنم نمک دو قاشق چایخوری فلفل سیاه یک قاشق چایخوری، تو این مرحله تمر هندیها را که گذاشتیم عصاره اش گرفته بشه خوب هم میزنیم آب تمر هندی را اضافه میکنیم و به جوش که اومد بامیهها را اضافه میکنیم. یک مقداری ته یک ماهیتابه دیگر روغن میریزیم، حدود هفتصد گرم بامیه داریم تو فاصله ای که گذاشتیم گوشتهامون بپزه، من بامیهها را یک سرتفت کوچولو میدم. دلیل خاصی داره؟ اگه سرتفت ندیم وارد ظرفمون که میشه یک مقدار سفت میشه.
دوستان ما بامیهها باید این مقدار، یعنی مقداری که اینهایی که من دارم یک دونه میبرم که شما توجه کنید. ببینید اینجوری دیدم که دوستان میان بامیه را میبرن، این جوری غلطه وقتی که شما به این شکل میبرید خیلی توی غذاتون لعاب میده و عموما غذا خیلی خوشمزه و خوش طعم نمیشه، و خیلیها اون رو دوست ندارن و اون حالت سریش را دوست ندارن، اما اگر شما بیاین و به همین مقدار کم اکتفا کنید و فقط یک چیز کوچولو از سر این ببرید این دیگه اون مشکل رو برای خوردن ایجاد نمیکنه. گوشتها که پخت و میبینیم که کاملا پخته است میایم بامیههامون رو بهش اضافه میکنیم اما بعد از ریختن بامیه یادمون باشه ما زیاد نباید بگذاریم بامیههامون بپزه همین مقداری که طعم گرفت فکر کنم ده دقیقه ای کفایت میکنه با شعله متوسط. در ماهیتابمون رو هم میگذاریم به مدت ده دقیقه میگذاریم اون بامیههامون طعم بگیرن و شعله اش باید متوسط باشه و مدتش ده دقیقه. حتما همراه ما باشید تا این رو با هم سرو کنیم.
عزیزان دلم این هم خورشت بامیه آماده شد امیدوارم شما هم بپزید و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید. دوستان عزیزم ممنونم که یک بار دیگه ما رو همراهی کردین اگه از این ویدیو خوشتون اومد کانال رازهای آشپزی رو سابسکرایب کنید، لایک و کامنت هم فراموشتون نشه، در پایان چند تا ویدیو به شما پیشنهاد میشه لطفا اونها را هم مشاهده بفرمایید. تا ویدیوهای بعدی خدا نگهدار. به خدا میسپارمتون خدا نگهدار.
طرز تهیه خورشت باميه عربی
باميه خوراش كجان؟
اين خورشتي كه امروز ميخوام براتون آموزششو بزارم
خورشت باميه عربي هست كه خيلي خوشمزست…
تركيب گوشت و باميه چقدر خوشمزست همون قدر لايك كنيد😁👌🏻
گوشت گوسفندي ٣٠٠ گرم
باميه ٢٠٠ گرم
تمبر هندي ١/٤ از يك بسته تمبر هندي
رب گوجه ١/٥ قاشق غذاخوري
سير ١ حبه
نمك فلفل زردچوبه زيره به ميزان لازم
پياز ١ عدد
طرز تهيه:طبق روال هميشگي خورشت ها ابتدا پياز هارا خرد كرده و بعد از سبك شدن بهش گوشت و ادويه ها را اضافه ميكنيم تا گوشت با پياز سرخ بشه و عطر ادويه ها بلند بشه بعد بهش رب گوجه اضافه كرده و بعد از سرخ شدن مقدار كمي آب ميريزيم و اجازه ميديم كه گوشت با شعله ملايم كاملا پخته بشه و بعد از اون باميه ها را هم جدا سرخ ميكنيم و ميزاريم كنار بعد از پخت كامل گوشت كه مقدار آب آن كم شده بهش باميه هاي سرخ شده و آب تمبر هندي كه با آبجوش عصاره گيري شده به خورشت اضافه و نمك و سير را هم اضافه ميكنيم و ميزاريم خورشت جا بيفته،نوش جانتون
حسام (خریدار محصول) –
من هروقت سایت شمارو میبینم گشنه ام میشه :))) 😊 🤩 👍🏻
اورنینا –
میشه طرز تهیه رو توی وبلاگ خودم بزارم؟????