سلام دوستان عزیز، به کانال رازهای آشپزی خوش اومدین.
سلام همراهان عزیز، امروز با خورشت سیب ترش در خدمتتون هستیم. با ما همراه باشید تا این خورشت خوشمزه را تهیه کنید.
دوستان عزیز، اول زردچوبه را میریزیم سه قاشق چایخوری، البته ناگفته نماند که از قبل روغنم را گذاشتم و داغ شده، نمک میریزیم یک مقدار، حالا یک کم زعفرون هم بزنید بزنید. بله
خوب تو این مرحله ما میایم چیکار میکنیم مرغهامون رو یکی یکی میگذاریم تا سرتفت بخوره. ناگفته نماند که ما چون پیازهامون رو از قبل سرتفت دادیم و طلایی رنگ شده دیگه این جا انجام نمیدیم این کار رو و برای همین مرغمون رو سرتفت میدیم. اگر مرغتون از مرغهایی باشه که معمولی هستند، پوستشون رو بگیرین چون این به اصطلاح آنتی بیوتیک ندارن، من پوستش را گذاشتم.
خوب مرغها را که در واقع سرتفت دادیم و رنگ داد سرخ شد، به خاطر این که وقتی که ما آب میریزیم بقیه اش آماده شه مرغهای ما باز نشه و حالت خودش رو حفظ کنه. رب رو بهش اضافه کنید دو قاشق غذاخوری، این کلش همون کامله بله. بعد توی روغن رب رو باز کنید که خوشرنگ بشه.
بله همین کار را میکنیم که هم اون بوی خامیش از بین بره و هم قشنگ توی روغن حل بشه.
ما توی این مرحله زعفرون آب کرده رو هم بهش اضافه میکنیم خوب، این یک مقداری هم از این زعفرونی که آب نشده به صورت پودری هست رو توش میریزیم که به مرور خودش رو باز کنه. خوب در این مرحله، سیب سبزمون رو که من نشون هم دادیم اینها یک فصل خیلی خاص میاد و نیست و ترش طعمه، من اضافه میکنم به..
به ازای هر نفر چه تعداد سیب میخوایم؟
من حدود یک و نیم تا دو تا، بله، سیبها را با شعله متوسط رو به پایین به مدت یک ربع میگذاریم بپزه.
خوب مرغهایی که سرتفت داده بودیم میگذاریم داخل ماهیتابه، آب جوش میریزیم، به مدت نیم ساعت با شعله کم، میگذاریم بپزه.
دوستان سیب را گذاشتیم پخته شد، الان داخلش پیازی که از قبل سرتفت دادیم اضافه میکنیم. پانزده تا آلو را از شب قبل گذاشتیم خیس بشه، آلو رو اضافه میکنیم، اون چیزی که نکته اصلیه و دوستان در واقع خیلی بهش اهمیت میدن، اون این که شما مذاقتون نسبت به شیرینی یا ترشیه.
این سیب خودش ترشه، یعنی طعم ترش قشنگی داره، میتونه همینجوری سرو بشه، میتونید آبلیمو اضافه کنید میتونید آبلیمو شکر استفاده کنید و آلو، من چون همه یک ذره ملس ترش را دوست دارن، حدود دو قاشق چون این خودش در واقع ترش هست، دو قاشق آبلیمو اضافه میکنم و دو قاشق هم شکر. و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه میریزیم.
خوب من با اجازه تون اینها را یکی یکی اضافه میکنم و میگذارم بپزه. وقتی که جا افتاد یک ده دقیقه مزه گرفتند با همدیگه پختند و مزه گرفتند میدونید که سیب رو نمیشه زیاد پخت. چون اگه سیب رو زیاد بپزید حتما وا میره و اون چیزی که دارید له میشه، و اون چزی میشه که شما دوست ندارید. این آب مرغ رو هم من بهش اضافه میکنم. اضافه میکنم تا با همدیگه اینها یک ده دقیقه میپزن و انشالله در خدمتتون هستیم.
همراهان عزیز، خورشت سیب ما که همون سیب ترش بود آماده سرو شده، بفرمایید در خدمتتون هستیم. دوستان عزیز ممنون که تا پایان این ویدیو همراه ما بودید. لایک و کامنت فراموشتون نشه و حتما کانال رازهای آشپزی را سابسکرایب کنید و زنگوله را هم بزنید. خدا نگهدار.
حبه –
میشه طرز تهیه رو توی وبلاگ خودم بزارم؟🤩