رضیم
شماره دستور پخت: 319
رضیم
طرز تهیه خورشت سیب ترش

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه خورشت سیب ترش

متن ویدئو طرز تهیه خورشت سیب ترش

سلام دوستان عزیز، به کانال رازهای آشپزی خوش اومدین. سلام همراهان عزیز، امروز با خورشت سیب ترش در خدمتتون هستیم. با ما همراه باشید تا این خورشت خوشمزه را تهیه کنید. دوستان عزیز، اول زردچوبه را می‎ریزیم سه قاشق چایخوری، البته ناگفته نماند که از قبل روغنم را گذاشتم و داغ شده، نمک میریزیم یک مقدار، حالا یک کم زعفرون هم بزنید بزنید. بله خوب تو این مرحله ما میایم چیکار می‎کنیم مرغ‌هامون رو یکی یکی می‎گذاریم تا سرتفت بخوره. ناگفته نماند که ما چون پیازهامون رو از قبل سرتفت دادیم و طلایی رنگ شده دیگه این جا انجام نمی‎دیم این کار رو و برای همین مرغمون رو سرتفت می‎دیم. اگر مرغتون از مرغ‌هایی باشه که معمولی هستند، پوستشون رو بگیرین چون این به اصطلاح آنتی بیوتیک ندارن، من پوستش را گذاشتم. خوب مرغ‌ها را که در واقع سرتفت دادیم و رنگ داد سرخ شد، به خاطر این که وقتی که ما آب میریزیم بقیه اش آماده شه مرغ‌های ما باز نشه و حالت خودش رو حفظ کنه. رب رو بهش اضافه کنید دو قاشق غذاخوری، این کلش همون کامله بله. بعد توی روغن رب رو باز کنید که خوشرنگ بشه. بله همین کار را می‎کنیم که هم اون بوی خامیش از بین بره و هم قشنگ توی روغن حل بشه. ما توی این مرحله زعفرون آب کرده رو هم بهش اضافه می‎کنیم خوب، این یک مقداری هم از این زعفرونی که آب نشده به صورت پودری هست رو توش می‎ریزیم که به مرور خودش رو باز کنه. خوب در این مرحله، سیب سبزمون رو که من نشون هم دادیم این‌ها یک فصل خیلی خاص میاد و نیست و ترش طعمه، من اضافه می‎کنم به.. به ازای هر نفر چه تعداد سیب می‎خوایم؟ من حدود یک و نیم تا دو تا، بله، سیب‌ها را با شعله متوسط رو به پایین به مدت یک ربع می‎گذاریم بپزه. خوب مرغ‌هایی که سرتفت داده بودیم می‎گذاریم داخل ماهیتابه، آب جوش می‎ریزیم، به مدت نیم ساعت با شعله کم، می‎گذاریم بپزه. دوستان سیب را گذاشتیم پخته شد، الان داخلش پیازی که از قبل سرتفت دادیم اضافه می‎کنیم. پانزده تا آلو را از شب قبل گذاشتیم خیس بشه، آلو رو اضافه می‎کنیم، اون چیزی که نکته اصلیه و دوستان در واقع خیلی بهش اهمیت می‎دن، اون این که شما مذاقتون نسبت به شیرینی یا ترشیه. این سیب خودش ترشه، یعنی طعم ترش قشنگی داره، می‎تونه همینجوری سرو بشه، می‎تونید آبلیمو اضافه کنید می‎تونید آبلیمو شکر استفاده کنید و آلو، من چون همه یک ذره ملس ترش را دوست دارن، حدود دو قاشق چون این خودش در واقع ترش هست، دو قاشق آبلیمو اضافه می‎کنم و دو قاشق هم شکر. و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه می‎ریزیم. خوب من با اجازه تون این‌ها را یکی یکی اضافه می‎کنم و می‎گذارم بپزه. وقتی که جا افتاد یک ده دقیقه مزه گرفتند با همدیگه پختند و مزه گرفتند می‎دونید که سیب رو نمیشه زیاد پخت. چون اگه سیب رو زیاد بپزید حتما وا می‎ره و اون چیزی که دارید له می‎شه، و اون چزی می‎شه که شما دوست ندارید. این آب مرغ رو هم من بهش اضافه می‎کنم. اضافه می‎کنم تا با همدیگه این‌ها یک ده دقیقه می‎پزن و انشالله در خدمتتون هستیم. همراهان عزیز، خورشت سیب ما که همون سیب ترش بود آماده سرو شده، بفرمایید در خدمتتون هستیم. دوستان عزیز ممنون که تا پایان این ویدیو همراه ما بودید. لایک و کامنت فراموشتون نشه و حتما کانال راز‌های آشپزی را سابسکرایب کنید و زنگوله را هم بزنید. خدا نگهدار.  

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه خورشت سیب ترش”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *