رضیم
شماره دستور پخت: 640
رضیم
طرز تهیه دلمه با سس گوجه

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه دلمه با سس گوجه

متن ویدئو طرز تهیه دلمه با سس گوجه

سلام خدمت شما بینندگان عزیز خیلی مخلصیم امروز قراره باهم یه دلمه درست بکنیم که عاشقی کنیم باهاش.

اول پیاز خرد شده رو به همراه روغن سرخ بکنیم بعد از اینکه سرخ شد گردوی خردشده ادویه و سبزی خشک رو اضافه کنید. سبزی تازه رو خرد کنی. برنج هم بشورید و به کار اضافه کنید. یک لیوان آب بریزید تا 10 دقیقه بپزه. بعد از 10 دقیقه رب انار رو بزنید و تمامه کار.

گوجه رو رنده کنید رب، نمک و روغن رو بزنید و اون رو کنار بزارید.

حالا توی بادمجون و فلفل رو با یک قاشق خالی میکنیم آروم و با حوصله. حالا با مواد دلمه پرشون میکنیم و می­بندیمشون.

اونارو توی قابلمه بچینید و سس گوجه رو بریزید و روی حرارت خیلی کم اجازه بدید تا دو ساعت بپزه.

دلمه هامون رو توی بشقاب میچینیم و با سسش تزئین میکنیم .

از بافت و عطرش اگه بخوام براتون بگم زمانی که میل میکنید اولین چیزی که به زبونتون شما میاد ترشی گوجه ­است میریم جلوتر عطر پیاز،ادویه­ها،سبزی­ها و گردوها میاد زیر دندون هیچ نیازی به گوشت نیست و میتونید دونه دونه اجزای عطر و مزه رو جدا بکنید از هم و لذت ببرید اصلا هیچ حرفی نمیمونه در رابطه با این بشقاب.

یک پیشنهاد بسیار عالی برای دوستانی که گیاهخوارن حالا به هر دلیلی به جای گوشت چرخ کرده میتونید از گردو هم استفاده کنید از سویا استفاده بکنید یا هرچی.

خیلی بوی خوبی هم داره. به هر گازی که میزنید هر لحظه که شما جلوتر میرید متوجه میشید که یک دریچه جدیدی از عطر مزه و بافت حس میشه و این واقعا قشنگه.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه دلمه با سس گوجه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *