رضیم
شماره دستور پخت: 3107
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

🥙مواد لازم سامسا👇🏻
۴۵۰ میلی لیتر شیر
۱ ق چ خمیر مایه
۱ ق غ شکر
۱ ق چ نمک
۱ عدد تخم مرغ
۴ ق غ روغن مایع
۸۰۰ گرم آرد

🥙برای مواد داخلش👇🏻
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۴ عدد سیب زمینی آب پز
پنیر چدار رنده شده
۱ حبه سیر ( اگه دوست داشتین )
فلفل سیاه
پودر فلفل قرمز یا پول بیبر
نمک
‌‌
نشاسته برای باز کردن خمیر

🥙طرز تهیه👇🏻
شکر و خمیر مایه رو داخل شیر ولرم ریخته و درشو میبندیم و کمی استراحت میدیم سپس نمک ،تخم مرغ و آرد اندازه گیری شده رو اضافه کرده و یه خمیر نرم ورز میدیم ( وقتی آرد رو اضافه میکنین ممکنه کم یا زیاد باشه این بستگی به لیوان انتخابی شما داره) در آخر روغن رو اضافه کرده و دوباره ورز می دیم. خمیر آماده شده رو ۱_۱/۵ ساعت تو دمای محیط استراحت می دیم.
برای آماده کردن مواد داخل سامسا سیب زمینی های آب پز رو له یا رنده کرده و به صورت پوره در میاریم بعد داخل گوشت چرخ کرده پیاز رو نگینی خرد می کنیم و با کمی نمک، فلفل سیاه و یک حبه سیر طعم دارش کرده بعد تفت می دیم. تو یه ظرف دیگه پنیر چدار رو رنده می کنیم.
خمیر به عمل اومده رو دوباره با دستمون ورز می دیم سپس چندتا چونه جدا کرده و با کمک نشاسته باز می کنیم و خمیر رو نازک به شکل یوفکا در میاریم بعد روش رو روغن مالیده و مثل تصویر مواد میانی که اماده کردیم به ترتیب لایه لایه سیب زمینی، گوشت چرخ کرده و پنیر چدار رنده شده قسمت وسط خمیر می ذاریم و مثل تصویر شکل می دیم سپس روش رو روغن مالی می کنیم در نهایت داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۳۰_۴۰ دقیقه می پزیم.
نوش جان 🥰❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه سامسا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *