رضیم
رضیم
طرز تهیه ساندويچ استيك

موارد لازم + طرز تهیه

سلام مهربونا🥰
بچه ها من وقتايي كه گوشت گوساله ميخرم قبل از بسته بندي يخورده از قسمت فيله ش برميدارم و ميزارم كنار براي ساندويچ شمام بعضي وقتا اين كارو كنيد خيلي مزه ميده.
اين ميزان مواد براي دوعدد ساندويچ كوچك هست.
ساندويچ استيك
گوشت فيله گوساله ٢٠٠ گرم
ادويه(فلفل،نمك،پودر سير)
براي وسط ساندويچ
پياز كاراملي
مقداري پنير(گودا و پارمسان يا پيتزا)
جعفري و گوجه و كاهو
مقداري كره و پوره سير ١ قاشق غذاخوري
طرز تهيه: ابتدا فيله گوساله را با پشت كارد آروم بكوبيد تا نازك و يكدست بشه حالا دو طرف گوشت را به فلفل و پودر سير آغشته كنيد ولي نمك نزنيد چون گوشتمون سفت مي‌شود بعد آن را به كره آغشته كنيد تا هر دو طرف گوشت كاملا چرب بشه سپس تابه چدني را روي حرارت بزاريد تا داغ بشه. سپس استيك را در تابه گذاشته و با حرارت بالا هر دو طرف آن را سرخ كنيد. بعد از اين كه دوطرف گوشت خوب سرخ شد روي آن مقداري نمك بپاشيد و دوباره كمي كره در وسط آن قرار بدين و بعد از تابه در اورده با كارد تيز برش هاي نواري بديد و دوباره برگردونيد تو تابه و يه تفت ديگه بديد بعد وسط نان ساندويچي را باز كرده مقداري از كره و پوره سير را كه باهم مخلوط كرديم را روي دو طرف نان براش كنيد و بعد گوجه و جعفري،كاهو و پياز كاراملي بزاريد وسط نان و بعد استيك هاي داغ را بريزيد و بعد براي سس هم در تابه پنير گودا و پارمسان را باهم آب كرده (ميتونيد پنير پيتزا هم استفاده كنيد) و تا داغه و كاملا آب شده روي استيك بريزيد و ميل كنيد (من تو عكس پنير نريختم كه ساندويچمون واضح باشه)
احتياجي به سس ديگه اي نيست اين ساندويچ همين جوري ميبرتتون تا بهشت😁😋👌🏻
پ ن: طرز تهيه پياز كاراملي رو ميزارم استوري

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ساندويچ استيك”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *