رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

ساندویچ تانتونی گوشت
مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گوجه ۳ عدد متوسط
فلفل دلمه سبز ۱ عدد
قارچ ۷-۸ عدد
نمک و فلفل،پاپریکا،پودرسیر،پول بیبر
نان لواش
کره
طرز تهیه: ابتدا پیاز را با ادویه تفت بدید بعد گوشت چرخکرده را اضافه کنید و سرخ کنید و بعد قارچ ها را ریز خرد کنید و با گوشت تفت دهید،سپس فلفل دلمه سبز را ریز خرد کنید و با گوجه فرنگی فیله شده و نگینی خرد شده و پول بیبر مخلوط کنید و اجازه بدید به روغن بیافته و حسابی سرخ بشه و در آخر کار مقداری کره اضافه کنید،نان لواش را بردارید در روغن غذا بزنید من از دو لایه نان استفاده کردم چون نانم خیلی نازک بود و از مواد گوشتی روی نان بریزید و با مقداری پیاز خلالی خرد شده که با سماق مخلوط شده روی گوشت بریزید و نان را بپیچید،
پ ن: از پیجیدن نان هم براتون ویدیو گذاشتم اسلاید اخر ببینید
پ ن: این غذا باید چرب و چیلی باشه ولی خب من چون منع مصرف دارم روغن و کره رو کمتر ریختم
پ ن: استفاده از سس در کنار ساندویچ کاملا اختیاری هست

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ساندویچ تانتونی گوشت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *