رضیم
رضیم
طرز تهیه سوتی پلو (اردبیل – آذری)

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه سوتی پلو

متن ویدئو طرز تهیه سوتی پلو

سلام به همه همراهان دستپخت تی وی، روزتون بخیر امیدوارم آخر هفته بسیار خوبی داشته باشید، قبل از این که شروع کنیم حتما دکمه سابسکرایب را بزنید روی زنگوله ضربه بزنید چون هر روز و هر شب، پست جدید داریم دوست دارم اونا رو از دست ندین. سلام به شما همراهان دوست داشتنی دستپخت. به آشپزخونه من خوش اومدین، امیدوارم هر جا که هستید خوب و خوش وسلامت باشین، و لحظه لحظه‎های زندگی به کامتون شیرین باشه، با هم می‎خوایم بریم سوتی پلوی خوشمزه آذری درست کنیم، فوق العاده راحت و آسون.

آذری‎های عزیز، به شیر می‎گن سوت،که این غذای خوشمزه آذری‎ها است که این رو با فسنجون یا همراه با ماهی سرخ کرده درست می‎کنند و کنار اون هم خرما می‎گذارند. ما امروز می‎خوایم آموزش یک مرغ پرتقالی درست کنیم. فوق العاده این غذا خوشمزه است و عالی. خوب دوستان اول من این را می‎گذارم و اون رو هم همراهش درست می‎کنم که فوق العاده غذای خوشمزه ای است. ممنون از همه شما که همراه من هستید. بریم این غذای خوشمزه را با هم درست کنیم. اول شیر را اضافه می‎کنیم. یک، دو، سه، چهار، پنج، شش پیمانه شیر را اضافه می‎کنیم یک قاشق چایخوری و نصفی نمک رو اضافه می‎کنیم، یکی و نصفی شما‎ها اضافه کنید، برنج رو اضافه می‎کنیم، برنج رو اضافه می‎کنیم می‎گذاریم خوب شیر به خورد برنج بره. دیگه هیچ شیری در اون وجود نداشته باشه، زیاد هم همش نزنید.

فقط در اون را نگذارید چون شیر باعث می‎شه که سر کنه. الان دو قاشق غذاخوری گلاب رو بهش اضافه می‎کنیم تا یه عطر خاصی به برنجتون بده. یک دمی‎بگذارید زیر برنجتون تا برنجتون ته نگیره. شیری که داشتید قشنگ به خورد جسم برنجمون رفته، این آپشنال هست، زیره اگر دوست داشته باشید می‎تونید به اون اضافه کنید. یک قاشق چایخوری بهش اضافه کنید تا یک عطر خاصی به برنج شما بده. این آپشنال هست بستگی به شما عزیزان داره که بخواین اضافه کنید، الان شعله پخش کن هم گذاشتم می‎گذارم به مدت سی دقیقه با شعله خیلی ملایم برنجم قشنگ در بیاد . غذای خوشمزه ما هم آماده شد. 

که این غذا فوق العاده خوشمزه است و خوشرنگ است. یک مقدار سرو کنم برای خودم. برنجش که نگو، واقعا خوشمزه و عالیه، برنجش هم قشنگ دونی شده، از برنج ایرانی استفاده کنید طعم اون فوق العاده خوشمزه و عالی تر می‎شه. یک مقدار هم بردارم من با زرشک، این غذاهای خوشمزه را درست کنید و کنار عزیزانتون نوش جان کنید. بفرمایید جای همه شما عزیزان خالی. واقعا طعم اون خوشمزه و عالی شده، مخصوصا وقتی که دارید زرشکش رو درست می‎کنید یک قاشق غذاخوری، گلاب به اون اضافه کنید که طعم اون رو فوق العاده خوشمزه و عالی می‎کنه، فوق العاده این غذا خوشمزه است تقدیم با عشق ، به شما عزیزان، خدا نگهدار. ممنونم از این که همراه دستپخت تی وی بودین، تکرار می‎کنم دستپخت تی وی هیچ حامی‎نداره، و حامیش توی نوعی هستی که داری این ویدیو رو می‎بینی و به چند روش می‎تونی من رو حمایت کنی.

اگر من رو سابسکرایب نکردی، می‎تونی سابسکرایب کنی. اگر ویدیو را لایک نکردی، لایک کنی، و اگر نظری داری و از همه این‎ها مهم تر اگر نظری داری در مورد دستپخت تی وی و فکر می‎کنی باعث رشد اون می‎شه، صد درصد اون رو کامنت کن. بخیل باش، همه این‎ها رایگانه، ارادتمند شما دستپخت تی وی.

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه سوتی پلو (اردبیل – آذری)

  1. رضا بابازاده

    سلام وقت بخیر اولا این مال اردبیل هست که نوشتین اما داخل توضیحات فرمودین تبریز ثانیا این غذا در واقه به این شکل هست که با زعفران و شیر و برنج ایرانی درست میشه و خورشت فسنجان نداره اصلا! قدیما برای این غذا آلو و خرما و کشمش سرخ میکردند کنار ماهی دودی و یا ماهی معمولی که مادر خدا بیامرز بنده هردو تا رو درست میکرد که اون خرما و آلو و کشمش کلا سردی غذا رو میگرفت
    الان به خاطر گرونی عموما یا ماهی یا خرما و کشمش کنارش درست میکنن

    • رضیم

      ممنونم از توضیحاتتون

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *