رضیم
رضیم
طرز تهیه ته‌چین و برنج قالبی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه ته‌چین و برنج قالبی

توجه : آموزش های جامع شِف رضوان سجادی در آکادمی رضیم (بهترین آموزشگاه آنلاین آشپزی و قنادی) منتشر میشوند، ویدئوهای آکادمی 0 تا 100 ترفند ها و نکات آموزش داده شده است.

 

مواد لازم ته‌چین و برنج قالبی

برنج : ۲ پیمانه ۱۰۰ گرمی

تخم مرغ : ۱ عدد

ماست پر چرب : ۲ قاشق غذا خوری سر خالی

روغن مایع : ۴ قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذا خوری غلیظ

نمک : ۱ قاشق مرباخوری

فلفل سفید : نصف قاشق جای خوری

نمک برای جوشاندن برنج : ۱ قاشق غذاخوری پر

ابتدا برنج شسته با ۱ قاشق غذاخوری نمک خیس کنید بعد به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه داخل آب در حال جوش بریزید ، نمک اضافه کنید و بعد از ۷ دقیقه نرم شدن برنج ، آبکش کنید ، داخل مواد تهچین که شامل ماست ، روغن ، تخم مرغ ، نمک ، فلفل سفید و زعفران دم کرده میشه به اندازه ۲ الی ۵ سانت از قالب یا قابلمه تفلونتون میشه برنج بریزید و کف قالب چرب کنید ابتدا مایع تهچین سپس برنج سفید بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت خیلی کم اجاق قرار بدید . نوش جان

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه ته‌چین و برنج قالبی

  1. عباس اسماعیلی سرداری

    خیلی عالی بود و خیلی ممنونم که همه ی ویدیو ها را از اول اول توضیح میدین چون بعضی از آشپز ها فقط قسمت اول یا قسمت آخر کار رو با جزئیات بیش از حد توضیح می دهند ولی شما همشو عالی توضیح میدین. ممنونم

    • رضیم

      خیلی ممنون از لطف و محبت شما
      باعث افتخارمون هست

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)