رضیم
رضیم
طرز تهیه ته‌چین و برنج قالبی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه ته‌چین و برنج قالبی

توجه : آموزش های جامع شِف رضوان سجادی در آکادمی رضیم (بهترین آموزشگاه آنلاین آشپزی و قنادی) منتشر میشوند، ویدئوهای آکادمی 0 تا 100 ترفند ها و نکات آموزش داده شده است.

 

مواد لازم ته‌چین و برنج قالبی

برنج : ۲ پیمانه ۱۰۰ گرمی

تخم مرغ : ۱ عدد

ماست پر چرب : ۲ قاشق غذا خوری سر خالی

روغن مایع : ۴ قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذا خوری غلیظ

نمک : ۱ قاشق مرباخوری

فلفل سفید : نصف قاشق جای خوری

نمک برای جوشاندن برنج : ۱ قاشق غذاخوری پر

ابتدا برنج شسته با ۱ قاشق غذاخوری نمک خیس کنید بعد به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه داخل آب در حال جوش بریزید ، نمک اضافه کنید و بعد از ۷ دقیقه نرم شدن برنج ، آبکش کنید ، داخل مواد تهچین که شامل ماست ، روغن ، تخم مرغ ، نمک ، فلفل سفید و زعفران دم کرده میشه به اندازه ۲ الی ۵ سانت از قالب یا قابلمه تفلونتون میشه برنج بریزید و کف قالب چرب کنید ابتدا مایع تهچین سپس برنج سفید بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت خیلی کم اجاق قرار بدید . نوش جان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ته‌چین و برنج قالبی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)