رضیم
رضیم
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و تخم مرغ

موارد لازم + طرز تهیه

از آن جا که سالاد ها به عنوان میان وعده و غذای اصلی بسیار استفاده قرار می گیرد و این از سالادها را نیز می توان به عنوان پیش غذا نیز سرو نمود که از جمله این غذاها و سالادها، ” سالاد ” سیب زمینی و تخم مرغ ” است . که از سیب زمینی و تخم مرغ به همراه سبزیجات تازه تهیه می شود. این سالاد را می توان به عنوان وعده شام یا پیش غذا در مهمانی ها تهیه و سرو کرد.

مواد لازم برای ۸ نفر

سیب زمینی ۱ کیلو

نمک ۱ قاشق چای خوری

تخم مرغ پخته ۸ عدد

مواد لازم برای سس

نمک ۱ قاشق چای خوری

فلفل سیاه آسیاب شده یک چهارم قاشق چای خوری

ماست یونانی پر چرب ۲ پیمانه

شوید تازه ۲ قاشق سوپ خوری

جعفری تازه ۲ قاشق سوپ خوری

پیاز چه خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری

سیر رنده شده ۳ حیه

پیاز سفید ریز خرد شده یک چهارم پیمانه

دستور تهیه سالاد سیب زمینی و تخم مرغ

مرحله اول

نخست سیب زمینی ها را باید شست و پوست کند و به صورت مکعبی خرد نماییم. . سپس در قابلمه ای با مقداری آب و نمک بر روی حرارت می گذاریم تا با حرارت ملایم آب جوش پخته و آب پز گردد.

مرحله دوم

پس از به جوش آمدن آب 5 دقیقه اجازه خواهیم داد تا سیب زمینی ها با در باز پخته شود تا شکل خود را از دست ندهد. زیرا با پخته شدن بیش از حد سیب زمینی ها در هنگام ادغام شدن با دیگر مواد له خواهند شد.

مرحله سوم

سپس سیب زمینی ها را باید آبکش نمود و آب آن ها کامل تخلیه شود و خنک شوند. سپس ظرفی مناسب انتخاب می کنیم و با همه مواد سس و سبزیهای کاملا خرد شده، مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در انتها سیب زمینی ها را افزوده و و به آرامی مخلوط می کنیم. و تخم مرغ ها را به صورت حلقه ای برش می زنیم و به سیب زمینی ها می فزاییم. و در آخر تمام پیاز چه ها را خرد و به همراه فلفل سیاه به مواد اصلی می افزاییم.

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه سالاد سیب زمینی و تخم مرغ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)