رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان

متن ویدئو طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان

سلام دوستان و همراهان گرامی.امروز اومدیم که باهم یک غذای بسیار خوشمزه و سنتی رو تجربه کنیم خورشتی به نام قیمه بادمجون ، با ما همراه باشید.

سر بادمجون که سبزرنگه می زنیم و پوست می گیریم من بقیه بادمجونارو سرخ کردم فقط اینو به عنوان نمونه آوردم که دوستان ببینند.بادمجونایی که برای خورشت استفاده می کنیم نیاز هست که این بادمجونامون کامل باشن ، نمک بهش می-زنیم     دلیلی که نمک می زنیم اینه که آب تلخی یا آب سودای بادمجون ازش خارج بشه ، میذاریم 7،8،10 دقیقه بمونه    بعد ازاینکه این موند بهش ماست می زنیم و توی روغن سرخش می کنیم ، 7،8،10 دقیقه که گذشت به بادمجونمون کاملا با براش ماست می زنیم ، آغشته به ماست که شد ، در روغن داغ سرخش می کنیم.

می تونیم به خاطراینکه خوب پخته و مغزپخت بشه با چاقو یک برشی هم توی این قسمت ایجادکنیم این فقط برای خورشتامونه، خب من اینو میذارم داخلش تا سرخ بشه ، بقیه بادمجونامونم همینجوری سرخ می کنیم بعد میام خدمتتون.

بادمجونامون کاملا سرخ شد من اینارو برمیدارم و بقیه مراحل رو باز در خدمتتون هستیم، حالا می رسیم به بقیه مراحل میایم لپه رو می ریزیم داخل قابلمه( سیصدگرم لپه ) ، لپه ای که از 24 ساعت پیش خیس کردیم و چندین بار آبش رو عوض کردیم می ریزیم داخل قابلمه، این لپه خیلی زود میپزه چون خیلی خیس خورده و لپه هم جزء حبوباتیه که خیلی زود پخته میشه.

دربشو میذارم منتظر میشم تا پخته بشه، چون این غذا ، غذای قیمه بادمجونه از اسمش مشخصه که ما باید گوشتامون به صورت قیمه ای ریز بشه. گوشتامونو به صورت قیمه ای ریز میکنیم. ما اینجا 400 گرم گوشت گوسفند داریم که کاملا بدون چربیه البته میتونید با چربی هم باشه چون برای قیمه باز با چربی یک مقداری خوشمزه تر میشه اما اینا بدون چربیه، ما اینارو به قطعات قیمه ای که مشخصه اندازه های قیمه ای چقدره و هیچوقت اندازشون ازاین بزرگ تر نمیشه ،ریز میکنیم.

خب گوشتامونو کامل ریز کردیم میذاریم داخل قابلمه و یک دوم پیاز رو داریم ، این پیاز رو به صورت نگینی ، نگینیه ریز برش میدیم، پیاز رو به گوشتمون اضافه می کنیم مقداری آب می ریزیم ، درب قابلمه رو میذاریم ، زیرشو روشن می کنیم تا بپزه و این حداقل یک ساعت گوشتمون زمان میبره و حدود 20 دقیقه لپمون.

اینا که پختند کامل شد ، میام خدمتتون تا بقیه مراحل رو باهم بریم( پس ازاینکه آب لپه و گوشت جوشید زیرشعله را کم می کنیم تا بپزد )پیاز هارو گذاشتم سرخ شده (پیاز دوعدد) زردچوبه ، یک قاشق چایخوری زردچوبه داشتیم ، بهش اضافه می کنیم.

میذاریم بوی خامیش ازبین بره ، بعد رب رو اضافه می کنیم تا رب با روغن تفت بخوره و رنگشو به روغن پس بده   داره رنگشو به روغن پس میده و من زیاد روغن اضافه نمی کنم چون بادمجونامون روغن دارن، آب گوشتمون رو به رب و پیازمون اضافه می کنیم تا یک سس خوش رنگی حاصل بشه.

لپمون رو که پختیم به این سس اضافه می  کنیم ، لپمون حدود سیصد گرمه و برای هر نفر یک مشت بستس نه یک مشت بااز ، یک مشت بسته به دلیل اینکه ما بادمجون داریم اگه بیشتر ازاین بخوایم استفاده کنیم ، خیلی خورشتمون زیاد میاد. من زیر گوشتو خاموش می کنم ، بادمجونامونو یکی یکی به این سس و لپمون اضافه می کنم ، ببینید غذای بسیار خوشمزه و سنتی که خیلی طرفداران زیادی داره.

خب پس لپمون پخته بود به سس اضافه کردیم ، بادمجونامونو اضافه می کنیم و بعدگوشتای قیمه ای رو که باز اینها هم پختن و آمادن به موادمون اضافه می کنیم، ما یک قاشق چایخوری فلفل سیاه داشتیم ، فلفل سیاه رو اضافه می کنیم و یک قاشق چایخوری هم نمک، حالا نمکش رو اینا اگه شما بیشتر ازاین مدنظرتون بود خودتون اضافه یا کمش کنید ، یعنی اگر می خواستید کم کنید یا اگر دوست داشتید بیشتر ازاین باشه اضافه کنید.

ما درب قابلمه یا ماهیتابه یا هرچیزی که مدنظرمون هست، من به خاطر این ماهیتابه درنظر گرفتم که بادمجونامون بتونن تو یه سطحی کامل و درسته باقی بمونن، به مدت 30 تا 40 دقیقه میذاریم با حرارت بسیار کم که اینها بپزن و به روغن بیفتن، یعنی نباید این خورشت زیاد آبدار باشه ، باید خیلی خیلی آبش کم باشه تا لطافت و خوشمزگی خودش رو حفظ کنه.

من میذارم این مدت بمونه و پخته بشه و بعداز پخته شدن حتما در خدمتتون هستم، دوستان عزیز قیمه بادمجون ما آماده شد ، آوردیم خدمتتون ، یکی دو نکته لازم میدونم اینجا خدمتتون عرض کنم که خیلی از دوستان برای قیمه بادمجون از گوجه استفاده می کنن که من ازاین استفاده نمی کنم ، حالا هرکس یه جور سلیقه ای خودش هستش بالاخره مضاف متفاوته هیچ مشکلی رو ایجاد نمی کنه یعنی موجب برتری یا بدتری کسی نخواهد شد .

مورد دوم استفاده از لیموعه لیمو چون ترش می کنه و طمع غالب می کنه و از حالت قیمه بادمجون خارج می کنه من این لیمو روهم استفاده نمی کنم ، اگه شما دوست داشتید میتونید استفاده کنید، خب قیمه بادمجون ما بعداز همون 30 تا 40 دقیقه آماده ی خوردن شده و ما می خوایم این رو سروش کنیم.

دوستان عزیز ، همراهان گرامی قیمه بادمجون ما آماده سرو شد آوردم خدمتتون امیدوارم که شماهم ازاین آموزش راضی باشید.اگر از کانال رازهای آشپزی رضایت داشتید لطفا کانال رازهای آشپزی که کانالی متعلق به خود شماست رو سابسکرایب کنید ، لایک و کامنت هم فراموشتون نشه، درپایان چندتا ویدئو به شما پیشنهاد میشه لطفا اونارو هم مشاهده کنید.هرکجا هستید بهترین هارو براتون آرزو می کنم خدایار ونگهدار همگیتون باشه به خدا می سپارم ، خدانگهدار.

طرز تهیه قیمه بادمجان هیوا

طرز تهیه قیمه بادمجان هیوا

مواد لازم:
گوشت خورشتی : ۴۰۰ گرم
لپه: ۴ قاشق غذا خوری
بادمجان قلمی : ۴ عدد
گوجه فرنگی : ۲ عدد عدد
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
غوره :به میزان لازم
پیاز: ۱ عدد
دارچین: به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
زعفران مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و نیم ساعت در آب نمک می خوابانیم، سپس آنها را شسته و وقتی خشک شدن در روغن سرخ کنید.
پیاز را خرد کرده و درون قابلمه می ریزیم و سرخ می کنیم تا سبک شود.پیاز که سرخ شد، گوشت گوسفند خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم در این زمان فلفل و زردچوبه و دارچین را به گوشت اضافه می کنیم و تفت میدیم تا رنگ گوشت تغییر کند،
وقتی گوشت تفت خورد رب اضافه میکنیم توجه داشته باشید که از اضافه کردن رب زیاد به غذاها بپرهیزید چون مزه خورشت قیمه را تحت تاثیر قرار می دهد. حالا باید به مواد درون قابلمه آب جوش اضافه کرد تا به آهستگی بپزد.اجازه میدیم گوشت که نیم پز شد لپه پاک شده و شسته را جداگانه تفت میدهیم و به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم. با تفت دادن لپه از وا رفتن آن جلوگیری می کنیم.
در این مرحله ۱ دونه از گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. گوجه فرنگی رنده شده به خورشت قیمه بادمجان غلظت بیشتر و طعمی عالی می دهد بعد از حدودا ۳۰ دقیقه از زمان پخت بادمجان های سرخ شده و گوجه ای که از وسط به دونیم کردیم را اصافه میکنیم و مقداری غوره هم اضافه میکنیم نمک غذا را اندازه کرده و به خورشت اجازه میدیم روی شعله ملایم کاملا پخته شود، در آخر پخت زعفران غلیظ اضافه میکنیم و با سیب زمینی سرخ کرده و در کنار کته زعفرانی میل میکنیم.   

طرز تهیه قیمه بادمجان لاپلویی

قیمه بادمجان لاپلویی

طرز تهیه قیمه بادمجان لاپلویی بخش 1

طرز تهیه قیمه بادمجان لاپلویی بخش 2

طرز تهیه قیمه بادمجان لاپلویی بخش 3

طرز تهیه قیمه بادمجان لاپلویی بخش 4

طرز تهیه قیمه بادمجان لاپلویی بخش 5 طرز تهیه قیمه بادمجان لاپلویی بخش 5 طرز تهیه قیمه بادمجان لاپلویی بخش 6 طرز تهیه قیمه بادمجان لاپلویی بخش 7 طرز تهیه قیمه بادمجان لاپلویی بخش 8 

مواد لازم:
برنج ایرانی ۳ پیمانه
بادمجان ۲ عدد
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
لپه ۱۰۰ گرم
رب ۱/۵قاشق غذاخوری
زعفران مقداری
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
زرشک
خلال بادام و پسته برای تزیین
طرز تهیه: ابتدا بادمجان ها را گرد گرد برش میدیم و تلخیشونو با مقداری آب و نمک میگیریم و سپس سرخشون میکنیم و میزاریم کنار ،زرشک ها را هم جدا تفت میدیم با مقدار کمی شکر ،خلال پسته و بادام هم جداگانه با گلاب خیس میکنیم و با کره تفت میدیم و میزاریم کنار حالااا مقداری پیاز داغ میگیریم به این صورت که پیازها را ریز خرد کرده و با مقداری زردچوبه تفت بدید تا طلایی بشه،بعد گوشت ها را بهش اضافه کنید و یه تفت کوچیک بدید (نکته: خیلی گوشت ها را هم نزنید تا آب میان بافتی گوشت از بین نره و خشک نشه ،اجازه بدید روی شعله ملایم کم کم رنگش عوض بشه) بعد از این مرحله که گوشت تفت خورد بهش رب گوجه را اضافه کرده و گوشت را با رب تفت میدیم تا رنگ باز کنه سپس مقداری آب جوش ریخته و اجازه میدیم که گوشت ها پخته بشن،بعد از این مدت که گوشت ها پخته شد لپه ای را که جدا گانه با مقداری فلفل تفت دادیم و پختیم،البته خیلی پخته نشه که له بشود را اضافه میکنیم سپس بهش برنجی را که خیس کرده بودیم را اضافه میکنیم و نمک غذا رو اندازه و اجازه میدیم که آب گوشت و برنج جمع بشود،حالاااا یه قابلمه نچسب بر میداریم کف قابلمه مقداری زعفران و روغن ریخته و نان ها را برش میدیم و میچینیم کف قابلمه و از مواد برنجی که با گوشت و لپه نیم پز شده میریزیم بعد روی برنج را حلقه های بادمجان سرخ شده و مقداری زرشک و زعفران و دارچین میریزیم و دوباره برنج و بادمجان و … تا همه مواد تمام بشود؛ ((لازمه بگم میتونید برنج را با گوشت و لپه نیم پز نکنید و به این صورت که ،اول میزاریم مواد خورشتی غلیظ بشه و بعددر قابلمه ابتدا برنج سفید و بعد مقداری مواد خورشت(لپه و گوشت) و مقداری بادمجان سرخ شده و زرشک و زعفران و دوباره برنج سفید و الی آخر)) هر دو روش قابل اجراست عزیزان ،سپس بعد از اتمام پخت و دم کشیدن برنج در ظرف کشیده و روشو با مقداری خلال پسته و بادام تزیین میکنیم که مجلسی ترش میکنه و با مخلفات و تهدیگش که نگم براتون چه طعمی داشت نوش جان میکنیم…
پ ن: نکته : ما فقط برنج را به حالت نیم پز داریم چون قراره دم بکشه و پخته بشه ،گوشت و لپه پختشون کامل هست که با برنج مخلوط میشن،حواستون باشه به این قضیه عزیزان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *