رضیم
رضیم
طرز تهیه كراكت سيب زميني و گوشت

موارد لازم + طرز تهیه

كراكت سيب زميني و گوشت🥔🍖
مواد لازم:
سيب زميني ٥٠٠ گرم
آرد سفيد ١ قاشق غذاخوري
آرد سوخاري به ميزان لازم
تخم مرغ ٢ عدد
ادويه جات(آويشن.پودر سير.دارچين.فلفل.نمك)به ميزان لازم
مواد مياني(گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم
پياز ١ عدد
،رب گوجه ١ قاشق غذاخوري،جعفري خرد شده ٢ قاشق غذاخوري و مقداري پنیر پیتزا یا چدار رنده شده)
طرز تهيه:
ابتدا سيب زميني ها را آبپز كرده و رنده ميكنيم بعد از آن نمك و ادويه جات و ١ عدد تخم مرغ و ١ قاشق آرد سفيد را اضافه و كنار ميگذاريم.و مواد مياني را درست كرده ،گوشت چرخ كرده را با پياز و رب و ادويه آماده سازي ميكنيم و در آخر جعفري را اضافه و كنار ميگذاريم تا خنك شود و آب نداشته باشد،
مقداري از سيب زمبني را كف دست پهن كرده مواد گوشتي را با مقداري پنير وسط سيب زميني ها گذاشته و آنهارا به شكل لوله اي در مياريم و در ظرف اول ١ عدد تخم مرغ زده شده و بعد ظرف دوم آرد سوخاري زده و در روغن داغ و غوطه ور سرخ ميكنيم و سرو ميكنيم ولي نزاريد سرد بشه چون كراكت از حالت تردي در مياد و خوشمزگيشو از دست ميده،خيلي راحت و خوشمزست درست كنيد و لذت ببريد👌🏻😍

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه كراكت سيب زميني و گوشت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *