رضیم
شماره دستور پخت: 1672
رضیم
ماهی دودی

موارد لازم + طرز تهیه

سلام دوستاي عزيزم،شما از اون آدما هستيد كه وقتي تنها هستيد براي خودتون غذا درست كنيد؟ يا به فست فود بيرون بسنده ميكنيد يا نههه اصلا چيزي نميخورين 😁
امروز منم شايد مثه خيلياتون تنها بودم و براي خودم سبزي پلو با سير و ماهي دودي درست كردم؛ بريم ببينيم دستورشو:
ماهی دودی
مواد لازم:
ماهي (از هر نوعي كه دوست داشتين )مال من سالمون هست
پياز ٢ عدد
سير ٢ حبه
ادويه(تخم گشنيز ادويه ماثر كه براي بوي زهم ماهي -فلفل تازه آسياب شده-زعفران داخل گوشت ماهي ريخته شود-نمك)
آب ليمو ترش تازه
روغن زيتون
زغال چند تكه كوچك
سبزي پلويي با سير تازه هم براي كته
سركه( اگر خيلي به بوي ماهي حساس هستيد مقدار كمي بريزيد كاملا بوشو ميگيره)
طرز تهيه:
براي تهيه يه ظرف برداريد ،پياز را حلقه حلقه كنيد و سير را هم همينطور برش بزنيد بريزيد داخل كاسه بعد بهش پودر تخم گشنيز،فلفل،نمك،آب ليمو ترش،روغن زيتون)را اضافه و همه مواد را باهم مخلوط كنيد و ماهي را بعد از شستشو و خشك كردن داخل ظرف قرار دهيد و تمام تكه هاي ماهي را باهاش مرينيت كنيد،بهتره يك شب قبل اين كارو انجام بديد بعد از اون ماهي را سرخ كنيد يا بزاريد تو فويل و داخل فر بپزيد،سپس ماهي را در قابلمه اي قرار دهيد و يك كاسه فلزي و كوچك داخل قابلمه بزاريد و چند تا زغال را روي شعله گاز خوب سرخ كنيد و بزاريد داخل كاسه كوچكي كه درون قابلمه گذاشتيدو حالاااااااا مقدار خيلي كم آب روي زغال ريخته و وقتي دود كرد سريع در قابلمه را گذاشته حدودا ٥-٦ دقيقه احازه دهيد دود ذغال به خورد ماهي برود و بعد از آن ماهي را از قابلمه در آورده و با كته سبزي نوش جان كنيد.
پ ن:اين روش فقط براي دودي كردي ماهي است و طعم ماهي زغالي طبيعتا با اين روش فرق ميكند.

طرز تهیه ماهی دودی هیوا

طرز تهیه ماهی دودی هیوا 

مواد لازم:
ماهي كامل (از هر نوعي كه دوست داشتين )
پياز ٢ عدد
سير ٢ حبه
ادويه(تخم گشنيز ادويه ماثر كه براي بوي زهم ماهي -فلفل تازه آسياب شده-زعفران داخل گوشت ماهي ريخته شود-نمك)
آب ليمو ترش تازه
روغن زيتون
زغال چند تكه كوچك
رب گوجه مقداري
سبزي پلويي با سير تازه هم براي كته
سركه( اگر خيلي به بوي ماهي حساس هستيد مقدار كمي بريزيد كاملا بوشو ميگيره)
طرز تهيه:
براي تهيه يه ظرف برداريد ،پياز را حلقه حلقه كنيد و سير را هم همينطور برش بزنيد بريزيد داخل كاسه بعد بهش پودر تخم گشنيز،فلفل،نمك،آب ليمو ترش،روغن زيتون)را اضافه و همه مواد را باهم مخلوط كنيد و ماهي را بعد از شستشو و خشك كردن داخل ظرف قرار دهيد و تمام بدن ماهي را باهاش مرينيت كنيد،بهتره يك شب قبل اين كارو انجام بديد بعد از اون ماهي را سرخ كنيد يا بزاريد تو فويل و داخل فر بپزيد؛
وقتي نزديك شدين به اتمام پخت شكم ماهي را باز كنيد مواد پيازي را از شكم خارج كنيد وشكم را باز كرده زعفران و ليموترش تازه با كره را به گوشت ماهي زده و اين دفعه بدون فويل گريل كنيد،بعد از آن ماهي را در قابلمه اي قرار دهيد و يك كاسه فلزي و كوچك داخل قابلمه بزاريد و چند تا زغال را روي شعله گاز خوب سرخ كنيد و بزاريد داخل كاسه كوچكي كه درون قابلمه گذاشتيدو حالاااااااا مقدار خيلي كم آب روي زغال ريخته و وقتي دود كرد سريع در قابلمه را گذاشته حدودا ٥-٦ دقيقه احازه دهيد دود ذغال به خرد ماهي برود و بعد از آن ماهي را از قابلمه در آورده و با كته نوش جان كنيد.
پ ن:اين روش فقط براي دودي كردي ماهي است و طعم ماهي زغالي طبيعتا با اين روش فرق ميكند
پ ن: بچه ها من معمولا كنار ماهيي اين سس رو درست ميكنم كه خوشمزست( از تركيب رب گوجه سرخ شده با كره و زعفران و ليموي تازه و نمك و فلفل ) و جدا كنارش سرو ميكنم محشر ميشه.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ماهی دودی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.