



موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه مرغ رژیمی
متن ویدئو طرز تهیه مرغ رژیمی
سلام امروز آموزش یک نوع مرغ رژیمی رو داریم که توی یک روش پخته میشه که نه چیزی سرخ میشه نه از پنیری چیز دیگه ای استفاده میشه از هیچ چیز دیگه استفاده نمیشه برای کسانی که رژیمهای فیتنس دارن، رژیمهای لاغری خاص دارن و میدونم که توی رژیمشون مرغ خیلی استفاده میشه، سینه مرغ، میتونید از این روش استفاده کنید چون خیلی خوشمزه میشه مرغتون معمولا کسانی که رژیمیمیپزن، چیزهایی که رژیمیهست رو شاید نتونن خیلی طعم خوبی بهش بدن، و بعد از یک مدت اصلا از اون غذایی بدشون بیاد.
ولی یک کاری میکنیم که از هر نوع پخت دیگه ای این مرغ خوشمزه تر بشه، مطمئن باشید که خیلی خیلی دوستش خواهید داشت برای درست کردنش یک دونه سینه مرغ میخوایم و یک حبه سیر کافیه، یه دونه لیمو و جعفری داریم، از این فلفلهای شیرین که میتونید از تندش هم استفاده کنید میتونید شیرین، هرجوری که خودتون دوست داشته باشید قارچ داریم دو سه تا دونه، به اضافه نمک و فلفل سیاه و یک مقدار خیلی کم آویشن، فقط برای روی مرغ، موقعی که ما توی فر میگذاریم میتونید از چند قطره روغن زیتون استفاده کنید، باز هم اگه میخواین کلا رژیمتون صفر باشه چربیش میتونید اون رو هم نگذارید ولی خوب ما برای بهتر پخته شدن چند قطره روغن زیتون بهش اضافه میکنیم.
خوب برای شروع ما فلفل و قارچ روی آتیش کباب میکنیم. حالا من از این سیخهای چوبی استفاده میکنم سیخها را میتونید چند ساعت روی آب بگذارید که آب به خودش میکشه این سیخهای بامبو، و وقتی که روی آتیش میره، بلافاصله نمیسوزه، میتونید هم از اون سیخهای نازک جیگر، استفاده کنید چون اگه سیختون درشت باشه وقتی میخواین قارچ رو سیخ کنید قارچ میترکه و نصف میشه، ولی خوب اینها خیلی راحت تر از بینش عبور میکنه، قارچهاتون هم سالم میمونه. البته اگر نصف هم شد خیلی مهم نیست چون بالاخره میخواین اسلایسش کنید در نهایت. و این کار را میکنیم. کلا هر وقت میخواین با سیخ چوبی چیزی رو کباب کنید بچسبونیدشون به هم که فاصله ای نمونه که از اون قسمت سیختون آتیش بگیره.
ما قارچهامون رو و فلفلهامون رو اینا رو روی گاز، برای چند ثانیه کباب میکنیم. بعد این فلفل وقتی کباب میشه خیلی خیلی بوی خوبی میده، توی مرغتون و کلا اون بوش میپیچه و طعم غالب مرغتون بوی این فلفلها میشه. مطمئنم که این رو خیلی دوستش خواهید داشت. و یک مقدار هم جعفری تازه لازم دارید میتونید از ترخون استفاده کنید ولی نمیخوایم خیلی مزه تندی بده و میخوایم مزه فلفلمون قالب بشه از همون جعفری استفاده میکنیم. خوب تو این مدت که قارچها داره کباب میشه، فلفلهاتون هم همین جور روی شعله بگیرید. خوب قارچها وفلفلها که کباب شد، اینا را یک اسلایس کوچیک بکنید در حد این که هر قارچتون سه چهار قسمت بشه، خیلی نمیخوایم ریزش کنیم.
بعد همین طور فلفلهاتون رو. خوب اینها را داریم، یک کم روی اینها آویشن میریزیم به اضافه نمک وفلفل. یک کم جعفریها را کوچولو ساطوریشون میکنیم در همین حد کافیه. بعد حالا باید یک دونه سیر داشتیم سیرتون رو ببینید له نکنیدش، فقط سعی کنید این جوری با چاقو اسلایسش کنید. هرچقدر اسلایسهاش نازک تر باشه، موقع پخت بیشتر بوش درمیاد، سیر هم اسلایس میکنیم اضافه میکنیم به اینها بعد یک لیمو داشتیم پوستش رو یک ذره رنده ریز میکنیم همون زست بهش میگیم توضیح دادم قبلا، یک تست کوچیک ازش میگیریم فقط اون لایه سبز روش، یک مقدار هم برای اون عطر خوبی که میده روی این رنده اش رو میریزیم.
خوب اینها موادیه که آماده شده تا ما داخل مرغمون بگذاریم، خوب حالا باید مرغمون رو برش بدیم، ببینید سینه مرغ رو کامل برش نمیدیم، فقط میخوایم توش یک شکاف ایجاد کنیم که حالت شکم پر بشه و اینها را داخلش بریزیم. از سمتی که میبینید ضخیم تر و بزرگ تر هست، سمت خودتون باشه، اون نوک تیزش رو به بیرون. بعد یک جوری ببینید چاقو رو وسط یک خال خیلی کوچیک شکاف میدم که فقط ببینید یعنی اینطوری بین پایین وبالا، ولی کامل نه پایین باشه نه بالا چون میخوایم ببریم و اگه کف دستتون رو روی سینه مرغ بگذارید و تیغه چاقو رو زیر دستتون تقریبا حرکتش رو حس میکنید.
آروم آروم ببرید خیلی با احتیاط این کار را اگه یکی دو بار انجام بدین، دیگه خیلی حرفه ای میشین ببینید بدون این که نصف بشه کامل ما وسطش رو باز کردیم این همین حد کافیه که موادمون رو داخل مرغ بخوایم بریزیم حالا اون چیزهایی را که کباب کردیم به اضافه همون فلفلها، سیر، جعفری و زست، اینا را داخل این میگذاریم به اضافه الان یک مقدار فیله لیمو. خوب ببینید همون لیمویی که داشتیم میخوایم یک مقدار هم فیله اش رو استفاده کنیم. مثلا لیمو رو این طوری نصف کنید ببینید فقط این قسمت نرم بین دو تا پوست رو میخوایم میبینید این حالت فیله ای که از لیمو جدا میکنیم.
اگه اون پوستهای نازک بینشون رو هم بگذارید ممکنه یک ذره تلخ کنه اما وقتی فیله خالی بپزه هیچ وقت هیچ طعم تلخی به شما نمیده همین جوری از دو طرفش میتونید از این فیلههای نازک بگیرید اینها را یک دو سه تا از اینها وسط بقیه میگذاریم که یک بو و عطر خیلی فوق العاده ای به همین مرغمون میده، خوب این تیکههای فیلهها را هم میگذاریم بعد یک کم فشردشون میکنیم با دست که موقع پخت وا نره و همین جوری آب لیموها هم خارج شه ازشون. حالا ببینید اگر فکر میکنید ممکنه باز بشه مرغتون موقع پخت میتونید با خلال دندون، دو سه تا خلال دندون این جا بزنید یا حتی با نخ آشپزی، که توی فر نمیسوزه ببندینش.
ولی معمولا اگه یه مقداری نرمال داخلش ریخته باشید این فیله به اندازه کافی بسته میشه. ببینید همین که این دو سرش به هم برسه، بسته میشه و دیگه نمیخواد شما بدوزیدش با هیچ روشی همین طوری فقط آماده است که بگذاریمش داخل فر، حالا برای این که بره داخل فر، روش فقط یک کم لیمو میریزیم یک کم نمک و فلفل، نمک، حالا این جا همون مرحله است که گفتم، اگه بخواین چند قطره روغن زیتون فقط برای این که هم ظاهر خیلی بهتری داشته باشه، براق تر بشه توی فر میتونید بریزید میتونید هم اگه بخواین چربی تون صفر باشه توی رژیم هم از همین هم استفاده نکنید بعد همین جوری توی همین حالت هم میگذاریم توی سینی تقریبا دمای دویست درجه خوبه، چون میخوایم دمامون کم باشه تا کاملا مغز پخت شه، دمای دویست درجه، زمان حدودا نیم ساعت چهل و پنج دقیقه حدودا.
خوب بعد از این که ببینید روش یک مقدار رنگ طلایی و قهوه ای پیدا کرد، پخته دیگه، حالا خودتون چکش کنید داخل فر، بعد از نیم ساعت چهل و پنج دقیقه، چکش کردید هر وقت دیدید به این رنگ رسیده اکیه میتونید بیارید بیرون، حالا من توی بشقاب سروش میکنم. خدمتتون نشون میدم، خوب گذاشتیم توی ظرف با همون فیله لیمو و فلفلهای کبابی دو سه تا تزئینش کردیم خیلی خیلی غذای رژیمیخوشمزه ایه اگه از غذاهای رژیمیدیگه خسته شدین، این رو حتما امتحانش کنید خیلی تست و طعم خوبی داره، امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد، متشکرم که ما را نگاه کردید. ممنونم.
طرز تهیه خوراک مرغ رژیمی
مواد لازم
چرخکرده مرغ(ترکیب ران و سینه)۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل،پاپریکا،پول بیبر،زیره،آویشن،دودی
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه فرنگی
فلفل دلمه سبز
رب گوجه
رب پاپریکا
پوره سیر
روغن زیتون
طرز تهیه: ابتدا مایه مرغی را حاضر میکنیم به این ترتیب که گوشت چرخکرده مرغ را در غذاساز ریخته اگر چرخکرده آماده ندارید از ترکیب مساوی ران و سینه استفاده کنید سپس پیاز خرد شده ،جعفری خرد شده و پوره سیر،ادویه ها را اضافه میکنیم تا مایه یکدست شود، سپس کف قالب فر طبق ویدیو با روغن زیتون چرب کرده،یک لایه سیب زمینی خام را برش حلقه ای داده و میچینیم روی حلقه های سیب زمینی مقداری مایه مرغ که مثل کتلت گرد فرم دادیم میگذاریم روی مرغ یک اسلایس پیاز نازک روی پیاز ها یک حلقه گوجه و بعد یک حلقه فلفل دلمه سبز و بعد سس گوجه مون را روی مواد و اطرافش میریزیم.برای تهیه سس گوجه ابتدا رب گوجه را با روغن زیتون تفت دهید،رنگش که باز شد پوره سیر،نمک و فلفل،آویشن و اگر رب پاپریکا داشتین اضافه کنید چند دقیقه روی حرارت تا سس حا بیافتد و سپس ظرف رو بفرستین در فر ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه و تمااام ،نوش جان
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.