رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

گفتم حالا که همتون یه پا شاطر شدین این مدل نون شکم پر خیلی لذیذ و خوشمزه رو که بدون گوشته رو بهتون آموزش بدم.
لازمه اول از همه بهتون بگم که من تا از محصولی مطمئن نشم و رضایت نداشته باشم به هیچ وجه بهتون معرفی نمیکنم یعنی بعد مالی قضیه برام اهمیتی نداره.
راستش این پنیر پیتزایی که توی عکس میبینید رو یکی از شرکت های خوب برام ارسال کردن و قرار شد اگر از نتیجه راضی باشم به اشتراک بزارم،
.
بچه ها من واقعا از کیفیت پنیرشون راضی بودم ،این شد که گفتم به شما هم معرفی کنم؛ از نظر طعم و مزه و کشدار بودن خوب بود و من دوسش داشتم؛مهمتر این که ارسالشون برای تهران و البرز رایگانه و این توی این روزای کرونایی مزیت به حساب میاد.
پیجشون هم تازه تاسیس کردن
.
حالا بریم سراغ تهیه این نان خیلی خیلی راحت و خوشمزه
لازمه بگم با هر موادی که دوست داشتید میتونید توی نان را پر کنید.
نان شکم پر بادمجان و پنیر
مواد لازم:
مواد خمیر که در پست پیراشکی طرز تهیه شو براتون گفتم.
مواد میانی:
بادمجان سرخ کرده۲ عدد
قارچ سرخ کرده ۵-۶ عدد
گردو ۴ عدد
پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری
سس پستو(اگر در دسترس نبود)ریحان تازه+روغن زیتون+نمک و فلفل+مقداری پنیر پارمزان)
پنیر پیتزا ۴-۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه: ابتدا باید خمیر را حاضر کنید بعد تا استراحت خمیر طول میکشه مواد میانی را درست میکنیم به این صورت که بادمجان ها را سرخ کنید سعی کنید کم روغن سرخ کنید یا بادمجان کبابی استفاده کنید و بعد قارچ ها را با چند قطره روغن و با حرارت بالا سرخ کنید و بعد توی غذاساز به ترتیب بادمجان های سرخ شده یا کبابی ،قارچ سرخ شده،پنیر خامه ای،گردو و مقداری سس پستو بریزید و روشن کنید من زیاد میکس نکردم که له نشه،بعد طبق عکس ها مقداری پنیر پیتزا با مواد مخلوط کنید ،میتونید از گوشت چرخکرده هم در مواد استفاده کنید. بعد خمیر به عمل آمده را طبق عکس با وردنه باز کرده مقداری از مواد بادمجان وسط خمیر گذاشته و خمیر را میبندیم.و در ظرف فر با فاصله میچینیم ،برای رومال هم از زرده تخم مرغ و مقداری زعفران براش کرده و کنجد میپاشیم و به مدت ۳۵ دقیقه از پایین با درجه ۱۸۰و ۶-۷ دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا روش طلایی بشه،دقت کنید درجه فرها باهم متفاوت هست،تا زمانیکه زیر نان طلایی بشه و چند دقیقه روش طلایی بشه کفایت میکنه.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نان شکم پر بادمجان و پنیر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *