رضیم
شماره دستور پخت: 133
رضیم
طرز تهیه پسته پلو

موارد لازم + طرز تهیه

پسته پلو از اون غذاهاي خوشمزه ايه كه من به شخصه عاشقشم😍حالا ميريم سراغ طرز تهيه كه تا الان فصل پسته تازه هست درست كنيد و ازش لذت ببريد👌🏻
مواد لازم پسته پلو:
پسته تازه بدون پوست نيم كيلو
برنج ١ كيلو
شويد ترجيحا تازه نيم كيلو
ماهيچه يا گوشت يا مرغ نيم كيلو
پياز ٢ عدد متوسط
سير ١ حبه
رب ١ قاشق مرباخوري
كره به ميزان لازم
دارچين زعفران و نمك و فلفل به ميزان لازم
سيب زميني جهت تزيين
طرز تهيه:
ابتدا در ظرفي مناسب پياز را خرد كنيد پس از اينكه پياز سبك شد مقداري كره اضافه كرده و فلفل و سير رااضافه كرده و مقدار خيلي كم رب فقط براي خوشرنگ شدن،بعد از آن گوشت را اضافه و تفت ميدهيم تا تغيير رنگ پيدا كنه و بعد از آن دارچين را اضافه كرده و مقدار خيلي خيلي كم آب ريخته و اجازه ميدهيم روي شعله ملايم پخته شود🖍آب خيلي اضافه نكنيد كيفيت گوشتتون مياد پايين و بي طعم ميشه،پياز خودش آب ميندازه و شعله ملايم گوشت پخته ميشه كاملا.،
حالاااااا ميريم سراغ تهيه پلو،ابتداپسته هاي خام را با مقداري آب گرم خيس كنيد و پوست پسته را بگيريد و با چاقو از وسط نصف و اصطلاحا لپه كنيد،در ظرف ديگر برنج را طبق حالت معمول آبكشي كرده و سبزي را به آن اضافه كرده ،ته قابلمه روغن ريخته سيب زميني ها را ميچينيم و بعد مقداري برنج و گوشت هاي پخته را وسط برنج گذاشته و در آخر پسته را روي برنج ريخته يا ميتوانيم لابع لاي برنج بريزيم و دم ميكنيم،من خودم يه چوب دارچين هم ميزارم وسط برنجم عطرش تو كل خونتون ميپيچه👌🏻😍

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پسته پلو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *