رضیم
رضیم
طرز تهیه پوآچای سوسیس و پنیر

موارد لازم + طرز تهیه

مقدار لیوان = ۲۵۰ ml
مقدار لیوان چایخوری = ۱۲۵ ml

✔ مواد مورد نیاز :

۱) ۴ الی ۵ لیوان آرد
۲) یک عدد تخم مرغ
۳) یک لیوان آب ولرم
۴) ۲ ق.غ ماست
۵) نصف لیوان شیر ولرم
۶) یک لیوان چایخوری روغن مایع
۷) یک ق.غ شکر
۸) یک ق.م نمک
۹) ۱۱ گرم خمیر مایه ی فوری

✔ مواد سس :

۱) نصف ق.غ رب گوجه
۲) یک ق.م آویشن
۳) یک حبه سیر
۴) خیلی کم فلفل سیاه
۵) آب داغ

✔ مواد میانی :

۱) سوسیس
۲) ۱۵۰ گرم پنیرپیتزا
۳) ۲ عدد فلفل سبز
۴) یک عدد فلفل چیلی

✔ برای روش :
یک زرده ی تخم مرغ و یک ق.م شیر

✔ طرز تهیه :

به غیر از آرد تمام مواد رو داخل ظرفی ریخته و مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید ورز بدید تا خمیر نرمی درست بشه روش رو بپوشانید یکساعت بزارید بمونه تا عمل بیاد برای سس رب رو با کمی آب باز کنید فلفل سیاه ، آویشن و سیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید سوسیسها و فلفها رو بصورت نوار ببرید خمیر عمل اومده رو ۱۰ قسمت کنید گوله کنید روش رو بپوشانید ۵ دقیقه اجازه بدید تا استراحت کنه سپس گوله ها رو با کره ی نرم با دستتون باز کنید از اطراف خمیر رو به داخل جمع کنید در قسمت باریک انتهایی سس بمالید سپس پنیرپیتزا ، فلفل ، سوسیس بریزید و خمیر رو جمع کنید و داخل سینی رو چرب کنید و بچینید روش رو بپوشانید ۱۵ الی ۲۵ دقیقه ی دیگه اجازه بدید استراحت کنه سپس زرده ی تخم روی خمیر ها بمالید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه قرار بدید تا بپزه .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پوآچای سوسیس و پنیر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *