رضیم
شماره دستور پخت: 3152
رضیم
طرز تهیه پوآچا شیری

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه پوآچا شیری(روش 1)

مواد لازم پوآچا شیری👇🏻
۱ لیوان شیر ولرم
۱ لیوان ماست
۱ لیوان روغن مایع
۲ عدد سفیده تخم مرغ (زرده برای روش)
۲ ق م نمک
۲ ق غ شکر
۱ پاکت خمیر مایه خیس
۱ پاکت بکینگ پودر
۵_۵/۵ لیوان آرد

🌸برای داخلش👇🏻
هر چی دوست داشتین بذارین من پنیر گذاشتم

🌸برای روش👇🏻
زرده تخم مرغ

🌸طرز تهیه👇🏻
به غیر از آرد همه ی مواد رو توی ظرف می‌ریزیم بعد آرد رو آروم آروم اضافه کرده و خوب ورز می دیم خمیر نرم میشه، زیاد آرد نمی ریزیم. روش یه قاشق روغن مایع ریخته و جمعش می کنیم. خمیر رو بدون اینکه هوا بگیره با سلفون می‌پوشونیم و حداقل ۴۵ دقیقه استراحت می‌دیم. مال من کمی بیشتر از ۱ ساعت طول کشید.
۱۸ عدد پوآچا در میاد. من یه سینی ساده درست کردم شکلش رو هر جور که دوست داریم اون جوری درست می کنیم. خمیر رو با دستمون باز کرده و داخلش پنیر رو گذاشته و به هر شکلی که دوست داریم درمیاریم. داخل سینی فر نیم ساعت استراحت داده بعد زرده تخم مرغ مالیده و کنجد یا سیاهدانه یا مثل من خشخاش آبی ریخته و داخل فر فن دار با دمای ۲۰۰ درجه تا زمانی که روش طلایی بشه می پزیم.
نوش جان💟

طرز تهیه پوآچا شیری(روش 2)

طرز تهیه پوآچا شیری(روش 2)

🥯مواد لازم👇🏻
🥯برای خمیر👇🏻
۳ استکان شیر ولرم
۱ پاکت خمیر مایه فوری ۱۰ گرم
۱ ق غ شکر
۱ ق م نمک
۲ عدد تخم مرغ (زرده یکیش برای روش)
۴ ق غ سرپر کره
۴/۵ لیوان آرد (کنترل شده بریزید)

🥯برای داخلش👇🏻
پنیر لر
چند شاخه جعفری

🥯برای روش👇🏻
زرده تخم مرغ
۲ ق غ شیر
کنجد تفت داده شده

🥯طرز تهیه👇🏻
داخل ظرفی به غیر از کره، آرد و نمک همه مواد رو ریخته و هم می‌زنیم سپس آرد و نمک رو اضافه کرده یه خمیر نرمی که به دست بچسبه رو آماده می‌کنیم و در آخر کره رو اضافه کرده و حداقل ۳ دقیقه ورز می دیم.
خمیرمون رو یک ساعت استراحت می دیم سپس چونه هایی درست کرده و ۱۵ دقیقه دیگه استراحت می دیم بعد چونه ها رو با وردنه باز کرده و به صورت نوارهای باریکی در میاریم سپس داخلش پنیر و جعفری خرد شده گذاشته و رول می کنیم و گوشه هاشو محکم بسته و به شکل سیمیت در میاریم. همشو به این شکل آماده می‌کنیم.
توی سینی فر کاغذ روغنی پهن شده می‌چینیم سپس توی سینی ۱۵ دقیقه استراحت داده در نهایت روشون مخلوط زرده تخم مرغ و شیر مالیده و کنجد می پاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه می پزیم. بعد از اینکه از فر درآوردیم ۱۰ دقیقه صبر می‌کنیم بعد سرو می کنیم.
نوش جان🥰❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پوآچا شیری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *