رضیم
شماره دستور پخت: 1234
رضیم
طرز تهیه چی بورک ترکی

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :

۱) ۱/۵ لیوان آب یا یه شیشه آب معدنی یا اگه آب گازدار استفاده میکنید نصف لیوان آب هم بریزید
۲) یک ق.م نمک
۳) ۴/۵ الی ۵ لیوان آرد

✔ مواد میانی :

۱) ۱۵۰ گرم گوشت چرخ شده گوساله
۲) ۲ عدد گوجه ی بزرگ
۳) یک عدد پیاز بزرگ
۴) یک عدد فلفل تند
۵) نمک ، فلفل سیاه ، کاری ، پودرفلفل قرمز
۶) روغن برای سرخ کردن

✔ طرز تهیه :

پیاز رو رنده کنید پوست گوجه رو بکنید نگینی خرد کنید فلفلها رو نگینی خرد کنید ، گوشت ، پیاز ، گوجه و فلفلها رو مخلوط کنید روش نمک و ادویه ها رو بریزید و مخلوط کنید . آب رو داخل ظرفی بریزید نمک رو اضافه کنید آرد رو هم اضافه کنید ورز بدید وقتی خمیر جمع شد روی سطحی قرار بدید ۵ دقیقه ورز بدید قوام خمیر کمی سفت باشه روش رو بپوشانید ۲۰ دقیقه اجازه بدید تا استراحت کنه سپس ۱۴ گوله ازش درست کنید روی سطح آردپاشی شده گوله های خمیر رو به اندازه ی بزرگی پیش دستی باز کنید یک سمت خمیر از مواد گوشتی بریزید و سمت دیگه ی خمیر رو روش بیارید و از اطراف خوب جمع کنید با نوک انگشت فشار بدید که لبه های خمیر در حین پخت باز نشه تمام خمیرها رو آماده کنید به همین صورت روی سفره یا پارچه ای بچینید و در روغن شناور از اولین خمیری که درست کردید شروع کنید پشت و روی خمیرها رو بپزید و سرخ کنید وقتی داخل روغن قرار دادید با قاشق روی سمت بیرونی مدام روغن بریزید .

✔ خمیر رو خیلی نازک نکنید در اینصورت روغن زیادی به خودش میکشه ، مطمئن باشید لبه های خمیر بهم چسبیده باشه در اینصورت ترکهایی ایجاد میشه که بورک دیگه پف نمیکنه .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه چی بورک ترکی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *