رضیم
شماره دستور پخت: 591
رضیم
طرز تهیه کباب بختیاری

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه کباب بختیاری

متن ویدئو طرز تهیه کباب بختیاری

امروز میخوایم یه کباب اصیل ایرانی کباب بختیاری رو درسته کنیم که فوق­العاده خوشگل فوق­العاده پرطرفداره و خیلی هم خوشمزه است. من امروز یه کباب بختیاری متفاوتم زدم که توی سه تا سیخ به وزن یه کیلوگرمه که امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد. من امروز می­خوام به سبک خودم درستش کنم

مواد اولیه:

گوشت فیله گوساله (هم راسته هم فیله میشه ویدیوی شناخت گوشت و تندرایز کردن رو گذاشتم حتما ببینین)

فیله مرغ

سینه مرغ( میشه هم از سینه مرغ هم فیله مرغ جفتش استفاده کرد اما با زمان پخت و حالا با آموزشی که میدم طولانی­تر کنید که با گوشت تقریبا برابری کنه.

ماست چکیده

پودر سیر

آویشن

زعفران دم کرده

نمک و فلفل

روغن مایع

اولین نکته این کباب اینه که باید لایه­های گوشتمون رو باهم برابر کنیم دقت داشته باشین که مرغ خیلی سریع­تر روی منقل میپزه پس ما باید تایمش رو ببریم بالا

چطوری این کارو کنیم؟ با زدن ماست و یکم روغن به مرغ هم خیلی لطیف و آبدار میشه هم تایم پختش به­خاطر رطوبتی که ماست بهش میده یکم بیشتر میشه که با اون گوشته برابری کنه.

پس اولین کاری که باید طول مرغ و گوشت رو برابر کنیم پس اضافه گوشتم رو میبرم که با مرغا برابر بشن

اولین کاری که باید کنین اینه که دستتون رو بزارین روی گوشت(گوشت قرمز) و کاردتون رو از وسط حرکت بدین و خیلی به آرومی گوشتم رو اصطلاحا یه ردیف بازش می­کنم که ضخامتش میزون بشه

خب بریم سراغ مرغمون: سینه مرغمون رو برمیدارم حالت خلالی خلالیای پهن میزنم و میزنیم کنار که بعدا باید مرینیت بشن

گوشتفیله گوساله رو با این بیفتک­کوبا شروع می­کنیم به کوبیدن که یه­خورده بافتش باز بشه و برش میزنیم به صورت تیغه­ای و بلند

حالا میخوایم این مرغا رو با گوشتا یکی درمیون بزنیم ولی قبلش باید مرینیتشون کنیم بریم واسه مرینیت:

خیلی چیزای خاصی نداره یه خورده پیاز و نمک یه کوچولو آویشن به همراه یکم روغن و فلفل

پیاز رو خلالی خورد می­کنم و باهم توی یه ظرف قاطی می­کنم پیازا رو هم قشنگ چنگ بزنین که جذب گوشت شه یکمم آویشن خیلی کم به همراه فلفل سیاه یه خورده هم نمک. گوشتتون از بیات کردن گوشت غافل نشین اینو توی ویدیو توضیح دادم راز کباب نرم توی گوشته یا باکیفیته یا گوشت معمولی که به خوبی بیات شده.

گوشت رو خوب هم میزنم و میره داخل یخچال از 2 ساعت تا 24 ساعت میتونه استراحت کنه.

نوبت مرغه: مرغمون رو اول از هرچیزی بهش زعفرون اضافه می­کنیم که خوب جذب بشن و بعد یه پیز که درشت خلالی کنین کارتون راحت­تره بعد چنگ بزنین و به ظرفتون اضافه کنین. ماست چکیده یه قاشق بهش اضافه کنید پودر سیر هم که عطرش عالیه یه خورده هم آوییشن فلفل سیاه نمک و روغن. این روغن و ماسته خیلی مهمه.اینم قشنگ مخلوطش می­کنیم اینم آماده است که بره داخل یخچال از 2 ساعت تا 24 ساعت استراحت کنه و آماده شه

بریم سراغ سیخ گرفتنشون: مثل همه کبابا اونو روی سیخ در نظر می­گیریم ولی روی تخته می­چینیم.

با گوشتمون شروع می­کنیم یه لایه گوشت یه لایه مرغ و دوباره و در آخر گوشت و بریم که با همدیگه سیخ بگیریمش. خب کبابمون آماده شده ببینین چقدر آبدار و نرمه. مرسی که تا آخر ویدیو همراه من بودین

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کباب بختیاری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *