موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه کباب بختیاری
متن ویدئو طرز تهیه کباب بختیاری
امروز میخوایم یه کباب اصیل ایرانی کباب بختیاری رو درسته کنیم که فوقالعاده خوشگل فوقالعاده پرطرفداره و خیلی هم خوشمزه است. من امروز یه کباب بختیاری متفاوتم زدم که توی سه تا سیخ به وزن یه کیلوگرمه که امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد. من امروز میخوام به سبک خودم درستش کنم
مواد اولیه:
گوشت فیله گوساله (هم راسته هم فیله میشه ویدیوی شناخت گوشت و تندرایز کردن رو گذاشتم حتما ببینین)
فیله مرغ
سینه مرغ( میشه هم از سینه مرغ هم فیله مرغ جفتش استفاده کرد اما با زمان پخت و حالا با آموزشی که میدم طولانیتر کنید که با گوشت تقریبا برابری کنه.
ماست چکیده
پودر سیر
زعفران دم کرده
نمک و فلفل
روغن مایع
اولین نکته این کباب اینه که باید لایههای گوشتمون رو باهم برابر کنیم دقت داشته باشین که مرغ خیلی سریعتر روی منقل میپزه پس ما باید تایمش رو ببریم بالا
چطوری این کارو کنیم؟ با زدن ماست و یکم روغن به مرغ هم خیلی لطیف و آبدار میشه هم تایم پختش بهخاطر رطوبتی که ماست بهش میده یکم بیشتر میشه که با اون گوشته برابری کنه.
پس اولین کاری که باید طول مرغ و گوشت رو برابر کنیم پس اضافه گوشتم رو میبرم که با مرغا برابر بشن
اولین کاری که باید کنین اینه که دستتون رو بزارین روی گوشت(گوشت قرمز) و کاردتون رو از وسط حرکت بدین و خیلی به آرومی گوشتم رو اصطلاحا یه ردیف بازش میکنم که ضخامتش میزون بشه
خب بریم سراغ مرغمون: سینه مرغمون رو برمیدارم حالت خلالی خلالیای پهن میزنم و میزنیم کنار که بعدا باید مرینیت بشن
گوشتفیله گوساله رو با این بیفتککوبا شروع میکنیم به کوبیدن که یهخورده بافتش باز بشه و برش میزنیم به صورت تیغهای و بلند
حالا میخوایم این مرغا رو با گوشتا یکی درمیون بزنیم ولی قبلش باید مرینیتشون کنیم بریم واسه مرینیت:
خیلی چیزای خاصی نداره یه خورده پیاز و نمک یه کوچولو آویشن به همراه یکم روغن و فلفل
پیاز رو خلالی خورد میکنم و باهم توی یه ظرف قاطی میکنم پیازا رو هم قشنگ چنگ بزنین که جذب گوشت شه یکمم آویشن خیلی کم به همراه فلفل سیاه یه خورده هم نمک. گوشتتون از بیات کردن گوشت غافل نشین اینو توی ویدیو توضیح دادم راز کباب نرم توی گوشته یا باکیفیته یا گوشت معمولی که به خوبی بیات شده.
گوشت رو خوب هم میزنم و میره داخل یخچال از 2 ساعت تا 24 ساعت میتونه استراحت کنه.
نوبت مرغه: مرغمون رو اول از هرچیزی بهش زعفرون اضافه میکنیم که خوب جذب بشن و بعد یه پیز که درشت خلالی کنین کارتون راحتتره بعد چنگ بزنین و به ظرفتون اضافه کنین. ماست چکیده یه قاشق بهش اضافه کنید پودر سیر هم که عطرش عالیه یه خورده هم آوییشن فلفل سیاه نمک و روغن. این روغن و ماسته خیلی مهمه.اینم قشنگ مخلوطش میکنیم اینم آماده است که بره داخل یخچال از 2 ساعت تا 24 ساعت استراحت کنه و آماده شه
بریم سراغ سیخ گرفتنشون: مثل همه کبابا اونو روی سیخ در نظر میگیریم ولی روی تخته میچینیم.
با گوشتمون شروع میکنیم یه لایه گوشت یه لایه مرغ و دوباره و در آخر گوشت و بریم که با همدیگه سیخ بگیریمش. خب کبابمون آماده شده ببینین چقدر آبدار و نرمه. مرسی که تا آخر ویدیو همراه من بودین
نانا (خریدار محصول) –
لذت بردم ممنونم🤩🤩🤩
فرنود –
ماندگاریش چقدره ؟🙏🏻🤩
0905xxxx439 –
بسیار عالی
0916xxxx317 –
سلام مهرداد جان دلم هر بار برنامه ات رو میبینم چقدر خوشرو وپر انرژی هستی من فقط تو رو میبینم مامانت فریده اگه قابل ندونی