
موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه کباب قفقازی
متن ویدئو طرز تهیه کباب قفقازی
ببینید گوشت مثل پنبه با دست باز میشود. میبینید این مرینیت خوب مرینیت های اسید این کار را میکند با گوشت میبینید نرم نرم شد. این بهترین قسمت گوشت گوسفند است. فیله است و خوراک کباب قفقازی. میرویم امروز با همدیگر یک مرینیت خوشمزه را یاد بدهم مهم هم نیست که شما حرفهای هستید یا نیستید. بریم سراغ مواد اولیه.
فلفل دلمههای رنگی داریم حتماً باید استفاده کنید. جوری باید برش بزنید که دور ریختنی نداشته باشد. این از این. پیاز دارم و فلفل از سه رنگ فلفل دلمه. 2 تا دانه پیاز دارم که باید میکسش کنم و آبش را جدا کنم. آبش را نیاز دارم برای کباب. نمک داریم، زعفران ناب داریم. آبلیمو داریم. فلفل سیاه، نمک، پاپریکای دودی و تخم گشنیز ساییده شده. این از این، فقط یک مطلبی را به شما بگویم این بهش زعفران نمیخورد ولی زعفران و کره را با هم مخلوط میکنید با آب پیاز. آن را سس هم به شما یاد میدهم. حالا برویم برای خورد کردنش.
قبل از هر چیزی فیلههای دامار دارد رویش، من خریده بودم دامارشم در آورده بود. من اندازه میزنم الگو داشتن خیلی مهم است. چهار انگشت بسته حالا ما یک ذره هم کوچکتر میگیریم. این میشود چهار انگشت بسته، بعدی میآید روی بعدی این هم میآید اینجا اما کار به اینجا ختم نمیشود. ما یک کبابی میخواهیم که آبدار باشد. حالا این را دو تکهاش میکنیم. اینها را میبینید تکههای کوچک درجا روی آتش یک حرارت بخورد میپزد. این هم بعد از خورد کردن خیلی راحت و ساده به تکههای نازک و کوچک خورد میکنیم. اما یک حرارت بخورد در جا میپزد و آبدار میشود. اینها را خورد کنم و برگردیم.
دیزاین در این کباب خیلی مهم است. گوشتهای یک اندازه همه خورد شد. این فلفل دلمهای کناره فلفل دلمهای ها است برای کمک کردن به مرینیت بهتر ازش استفاده کردم. این از این.
منظور از آب پیاز این دو تا پیاز را من خوردش کردم و نیاز دارم که آبش را استفاده کنم. من اعتقادم بر این است که همیشه برای کباب خود پیاز را بزنید خیلی بهتر از آبش است. چون اسیدش خیلی بالا است اما برای این کباب نیاز داریم که از یک مرینیتِ های اسید استفاده کنیم. با اسید بالا. همین مقدار کافی است. این را میبینید این را هم این را هم دور نمیریزیم میره برای غذای شاممون. این مواد را مخلوط کردم حالا موقع اضافه کردن مواد اصلی است.
این هم قاشق خوری استاندارد است. گوشت من 1کیلو و 100 کیلوگرم است، 1 و یک و نیم نیاز داریم بهش پودر تخم گشنیز بزنیم و همینطور پاپریکا پادر و این هم و دو تا قاشق، این از این میآییم سراغ نمک. تقریباً برای هر یک کیلو هم نیاز به دو قاشق چای خوری نمک داریم. این هم از نمکش. اما فلفل سیاه به هیچ عنوان پودر فلفل سیاه را استفاده نکنید. حتماً فلفل سیاه کراش استفاده کنید. چون اون هم رنگش را خراب میکند اما این هم طعم دهی بیشتری دارد و هم درشت است. دو تا قاشق چای خوری هم بهش کرش اضافه میکنیم. این از این. نیاز به آبلیمو داریم. آبلیمو هم صد در صد نمیخواهیم ترشش بکنیم. اما آبلیمو هم یک مقداری به آن میزنیم. یک مقدار یعنی یک ته استکان. اگر خواستید قاشق غذاخوری هم استفاده کنید 5 تا قاشق. حالا به مدت 3 دقیقه، 4 دقیقه شروع میکنید این را حسابی ورز دادن و به مدت یک ساعت میرود داخل یخچال میماند و آماده سرو کردن.
ببینید اینها که یاد میدن این سس رومالشو اینا رو کسی به کسی یاد نمیدهد ولی شما یاد بگیرید هر کی خواست شما یاد ندهید بگویید بروید فیلمشو ببینید نیاز به 500 گرم کره داریم حالا هر چه قدر دوست داشتید نسبت به کبابتون. یک قاشق پودر لیمو عمانی، یک قاشق پر هم زیره. این باید خوش نمکش بکنه. یک قاشق چای خوری نمک و یک مقدار هم فلفل سیاه. کارمون تا اینجا تمام نشده است. این از این، مقداری هم زعفران ناب و همینطور یک کوچولو آبلیمو، یک کوچولو یعنی چهار تا قاشق. چون باید یک مقدار ترش باشد. این هم یک تکه این فلفل خیلی تند است. یک تکه فلفل تند به آن اضافه میکنم و همینطور مقداری آب پیاز. همین مرکزش را فشار بدهیم. این آب پیاز هم باعث میشود که خوشمزهتر بشود و هم اینکه طعمش کسی که میخورد را سوپرایز میکند. خیلی متفاوت میشود.
این هم آماده شد ببینید غلظت آب داخلشو میبینید این همینه. حالا این را میگذارم آب میشود. کباب که پخت میریزمش روی کباب. فقط یک قلقی را به شما یاد بدهم. با این ته سیخ یه دونه به پشت فلفل دلمهها بزنید که دیگر سوراخ نشود. به این شکل هر کدام یه دونه از پشت ضربه میزنید حالا چرا با چاقو این کار را نمیکنیم چون با چاقو این کار را بکنید ممکن است که یکدست و صاف در نیاید تکههای زیر هم میگذاریم برای انتهای سیخمان. آن تکههایی که داشتیم یک سریهاش ریز بود و کوچک بود آنها هم میرود برای سر سیخمان. دیگه میرویم پای گاز و کباب کردنش را به شما نشان میدهم. ببینید گوشت مثل پنبه با دست باز میشود به این شکل. مرینیت خوب این مرینیت است.
مرینیت های اسید این کار را میکند با گوش. نرم شد. این هم سس رومال. همین که میزنید هم بهش رنگ میدهد و هم کمک میکند که بهتر پخته بشود. سعی کنید به سبزیجاتتون هم این روغن را بزنید. این کباب خیلی زود آماده میشود. این طرفش هم کره بزنم. گول ظاهرش را نخورید و حرارت را زیاد بالا نبرید این پختنش خیلی مشکل است فقط بادی دقت کنید که آن رطوبتش از بین نرود و کباب بامزه و آبدار باشد.
خُوروَش (خریدار محصول) –
فوق العادست😊😍😍
بمانی (خریدار محصول) –
ممنونم بخاطر طرز تهیه های خوبی که قرار دادین🥰👍🏻
هوفر –
چه عالیه به بهههههههههه🙂
شاندیز –
گشنم شد عکس و دیدم ???? ???? ???????? ???? ????????
ورازمهر –
خدا ازت میگذره ؟ :)????????