رضیم
شماره دستور پخت: 577
رضیم
طرز تهیه کباب قفقازی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه کباب قفقازی

متن ویدئو طرز تهیه کباب قفقازی

ببینید گوشت مثل پنبه با دست باز می­شود. می­بینید این مرینیت خوب مرینیت های اسید این کار را می­کند با گوشت می­بینید نرم نرم شد. این بهترین قسمت گوشت گوسفند است. فیله است و خوراک کباب قفقازی. می­رویم امروز با همدیگر یک مرینیت خوشمزه را یاد بدهم مهم هم نیست که شما حرفه­ای هستید یا نیستید. بریم سراغ مواد اولیه.

فلفل­ دلمه­های رنگی داریم حتماً باید استفاده کنید. جوری باید برش بزنید که دور ریختنی نداشته باشد. این از این. پیاز دارم و فلفل از سه رنگ فلفل دلمه. 2 تا دانه پیاز دارم که باید میکسش کنم و آبش را جدا کنم. آبش را نیاز دارم برای کباب. نمک داریم، زعفران ناب داریم. آبلیمو داریم. فلفل سیاه، نمک، پاپریکای دودی و تخم گشنیز ساییده شده. این از این، فقط یک مطلبی را به شما بگویم این بهش زعفران نمی­خورد ولی زعفران و کره را با هم مخلوط می­کنید با آب پیاز. آن را سس هم به شما یاد می­دهم. حالا برویم برای خورد کردنش.

قبل از هر چیزی فیله­های دامار دارد رویش، من خریده بودم دامارشم در آورده بود. من اندازه می­زنم الگو داشتن خیلی مهم است. چهار انگشت بسته حالا ما یک ذره هم کوچکتر می­گیریم. این می­شود چهار انگشت بسته، بعدی می­آید روی بعدی این هم می­آید این­جا اما کار به این­جا ختم نمی­شود. ما یک کبابی می­خواهیم که آبدار باشد. حالا این را دو تکه­اش می­کنیم. این­ها را می­بینید تکه­های کوچک درجا روی آتش یک حرارت بخورد می­پزد. این هم بعد از خورد کردن خیلی راحت و ساده به تکه­های نازک و کوچک خورد می­کنیم. اما یک حرارت بخورد در جا می­پزد و آبدار می­شود. این­ها را خورد کنم و برگردیم.

دیزاین در این کباب خیلی مهم است. گوشت­های یک اندازه همه خورد شد. این فلفل­ دلمه­ای کناره فلفل دلمه­ای ها است برای کمک کردن به مرینیت بهتر ازش استفاده کردم. این از این.

منظور از آب پیاز این دو تا پیاز را من خوردش کردم و نیاز دارم که آبش را استفاده کنم. من اعتقادم بر این است که همیشه برای کباب خود پیاز را بزنید خیلی بهتر از آبش است. چون اسیدش خیلی بالا است اما برای این کباب نیاز داریم که از یک مرینیتِ های اسید استفاده کنیم. با اسید بالا. همین مقدار کافی است. این را می­بینید این را هم این را هم دور نمی­ریزیم می­ره برای غذای شاممون. این مواد را مخلوط کردم حالا موقع اضافه کردن مواد اصلی است.

این هم قاشق ­خوری استاندارد است. گوشت من 1کیلو و 100 کیلوگرم است، 1 و یک و نیم نیاز داریم بهش پودر تخم گشنیز بزنیم و همین­طور پاپریکا پادر و این هم و دو تا قاشق، این از این می­آییم سراغ نمک. تقریباً برای هر یک کیلو هم نیاز به دو قاشق چای خوری نمک داریم. این هم از نمکش. اما فلفل سیاه به هیچ عنوان پودر فلفل سیاه را استفاده نکنید. حتماً فلفل سیاه کراش استفاده کنید. چون اون هم رنگش را خراب می­کند اما این هم طعم دهی بیشتری دارد و هم درشت است. دو تا قاشق چای خوری هم بهش کرش اضافه می­کنیم. این از این. نیاز به آبلیمو داریم. آبلیمو هم صد در صد نمی­خواهیم ترشش بکنیم. اما آبلیمو هم یک مقداری به آن می­زنیم. یک مقدار یعنی یک ته استکان. اگر خواستید قاشق غذاخوری هم استفاده کنید 5 تا قاشق. حالا به مدت 3 دقیقه، 4 دقیقه شروع می­کنید این را حسابی ورز دادن و به مدت یک ساعت می­رود داخل یخچال می­ماند و آماده سرو کردن.

ببینید این­ها که یاد می­دن این سس رومالشو اینا رو کسی به کسی یاد نمی­دهد ولی شما یاد بگیرید هر کی خواست شما یاد ندهید بگویید بروید فیلمشو ببینید نیاز به 500 گرم کره داریم حالا هر چه قدر دوست داشتید نسبت به کبابتون. یک قاشق پودر لیمو عمانی، یک قاشق پر هم زیره. این باید خوش نمکش بکنه. یک قاشق چای خوری نمک و یک مقدار هم فلفل سیاه. کارمون تا اینجا تمام نشده است. این از این، مقداری هم زعفران ناب و همین­طور یک کوچولو آبلیمو، یک کوچولو یعنی چهار تا قاشق. چون باید یک مقدار ترش باشد. این هم یک تکه این فلفل خیلی تند است. یک تکه فلفل تند به آن اضافه می­کنم و همین­طور مقداری آب پیاز. همین مرکزش را فشار بدهیم. این آب پیاز هم باعث می­شود که خوشمزه­تر بشود و هم این­که طعمش کسی که می­خورد را سوپرایز می­کند. خیلی متفاوت می­شود.

این هم آماده شد ببینید غلظت آب داخلشو می­بینید این همینه. حالا این را می­گذارم آب می­شود. کباب که پخت می­ریزمش روی کباب. فقط یک قلقی را به شما یاد بدهم. با این ته سیخ یه دونه به پشت فلفل دلمه­ها بزنید که دیگر سوراخ نشود. به این شکل هر کدام یه دونه از پشت ضربه می­زنید حالا چرا با چاقو این کار را نمی­کنیم چون با چاقو این کار را بکنید ممکن است که یکدست و صاف در نیاید تکه­های زیر هم می­گذاریم برای انتهای سیخمان. آن تکه­هایی که داشتیم یک سری­هاش ریز بود و کوچک بود آن­ها هم می­رود برای سر سیخمان. دیگه می­رویم پای گاز و کباب کردنش را به شما نشان می­دهم. ببینید گوشت مثل پنبه با دست باز می­شود به این شکل. مرینیت خوب این مرینیت است.

مرینیت های اسید این کار را می­کند با گوش. نرم شد. این هم سس رومال. همین که می­زنید هم بهش رنگ می­دهد و هم کمک می­­کند که بهتر پخته بشود. سعی کنید به سبزیجاتتون هم این روغن را بزنید. این کباب خیلی  زود آماده می­شود. این طرفش هم کره بزنم. گول ظاهرش را نخورید و حرارت را زیاد بالا نبرید این پختنش خیلی مشکل است فقط بادی دقت کنید که آن رطوبتش از بین نرود و کباب بامزه و آبدار باشد.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کباب قفقازی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *